Tudor Popa de la ce(nu)merita.ro înjură ca la uşa cortului. “Ba pulă. cum îţi permiţi să laşi comentarii dinalea la mine pe blog. Eşti tâmpit”


sursa: Facebook.com
sursa: Facebook.com

Disputa mea cu tudorel este mai veche, pornind de la nişte adevăruri pe care eu i le-am spus omului. Doar că el, în percepţia sa de guru absolut, nu a vrut să le accepte nici în ruptul capului. După ce şi-a pus prietenii să comenteze la ironiile mele, a dat fuguţa la uşile redacţilor, vărsând două trei lacrimi. Că nu mai publică pe nu ştiu unde, că nu mă vrea “coleg”şi alte etc-uri ieftine. Trebuie să menţionez că pe tot parcursul discuţiei, am purtat un limbaj “ironico-decent”, fără înjurături sau insulte.  Însă caracterul său superficial, trebuia să dea greş până la urmă. Autointitulat cel mai “bun”, “influent” şi “cunoscut” blogger sibian, tudorel nu suportă nici un fel de critică, sărind în sus cu înjurături şi insulte. Invitat pe la diverse emisiuni mondene, să torăie aiurea despre proiectele sale gen: “stativ pentru ţoaclă” sau “cravata sărăcimii”, tudorel vrea să pară intelectual. Însă nu te poţi numi intelectual atunci când îi spui unui om care-ţi vorbeşte decent, “bă pulă. eşti tâmpit”

Editează sau şterge comentariile care nu-i convin

Sub pretextul “pe blogul meu fac ce vreau” tudorel editează sau chiar şterge comentariile care nu-i plac. Rămân binenţeles, cele care-l laudă şi care-l felicită pentru munca depusă în Sibiu. Dacă ai tupeu să-i laşi un comentariu critic dar decent, ajungi să fi pe lista lui neagră. În cel mai bun caz, te alegi cu comentariul editat şi răstălmăcit în aşa fel încât mesajul tău iniţial să fie exact pe dos.

Comentariu decent vs înjurătură

Acum să vă povestesc de la ce a pornit “orezarea” de aseară a lui tudorel. După ce Năstase s-a împuşcat, tudorel al nostru a publicat repede un articol despre caz, poate poate face ceva trafic, doar el e influent. I-am lăsat la articol un comentariu ironic dar DECENT: “Mai bine cu trafic de pe Năstase decât lucruri interesante”

Însă lovit în orgoliul său de “el comandante”, tudorel întră pe messenger cu tupeu:

“bă pulă. cum îţi permiţi să laşi comentarii dinalea la mine pe blog?”

Ce era greşit la comentariu? L-am înjurat cumva? L-am insultat? Era o părere, fie ea şi critică. Dar se pare că la tudorel pe tarla, ajungi să fi înjurat şi insultat doar pentru simplul fapt că te-ai născut cu dreptul “la liberă exprimare”. El o ţine pe a lui, că toate articolele mele încep cu ŞOC ŞI GROAZĂ doar pentru trafic. Una e să relatezi ceva exclusiv şi alta să publici despre un eveniment naţional, doar de dragul traficului nebun. Mă face şi tâmpit că-i place şi apoi o “bai-beşte” superior. Mă întreb şi eu retoric, chiar merită cineva să fie înjurat doar pentru că e ironic atunci când îşi spune părerea?

ATENŢIE: ORICE COMENTARIU CONTRADICTORIU, RĂUTĂCIOS SAU IRONIC LA ACEST ARTICOL SE PEDEPSEŞTE CU BAN,AMENINŢĂRI SAU ÎNJURĂTURI:))

Un gând despre „Tudor Popa de la ce(nu)merita.ro înjură ca la uşa cortului. “Ba pulă. cum îţi permiţi să laşi comentarii dinalea la mine pe blog. Eşti tâmpit”

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.