XXL Dino Expo a adus la Sibiu 32 de replici fidele a unor dinozauri fioroşi. Sunetele şi mişcările lor te „paralizează” de fricăXXL Dino Expo a adus la Sibiu 32 de replici fidele a unor dinozauri fioroşi, acestea fiind amplasate într-un cort gigant, în parcarea Shopping City din Sibiu. Sunetele şi mişcările lor sunt incredibil de realiste şi te duc involuntar cu gândul la perioada în care aceste creaturi trăiau. Este astfel cea mai mare expoziţie de dinozauri din Europa, fiind căutată cu mare interes de istorici. Unele exponate sunt deja celebre, ele având o vechime de peste 15 ani, bucurându-se de un rol “bine plătit” în filmele Jurassic Park.

Expoziţia poate fi vizitată în parcarea Shopping City Sibiu,  între orele 14:00 – 21:00, iar sâmbătă şi duminică, 2 şi 3 iunie, între orele 11:00 – 21:00.

Această prezentare necesită JavaScript.

VEZI GALERIA FOTO

Un gând despre „XXL Dino Expo a adus la Sibiu 32 de replici fidele a unor dinozauri fioroşi. Sunetele şi mişcările lor te „paralizează” de frică

  1. Nu stiu cum a fost la Sibiu dar la Bucuresti m.i s.a parut un fiasco total. Incepan cu tariful de intrare, 25 lei pt adulti si 20 lei pt copii. Strigator la cer! M.am dus doar pentru copil, sa.l incante ideea de dinozauri in miscare, nu m.am dus pt mine sa.mi fac poze cu niste plastice! Nu m.a dat pe spate prezentarea si nici macar realizarea! Trebuia, ca in orice parc de joaca pentru copii, sa existe o taxa pt copii si o mica taxa pt insotitor, ca nu poate intra singur copilul de trei ani. In 10 minute l.am scos afara ca nu mai avea ce face. O bataie de joc! Nu recomand nimanui sa mearga, din contra!

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.