VIDEO/FOTO: Extrem de multă lume prezentă la evenimentul “Noaptea muzeelor”. Victor Ponta s-a plimbat prin centrul istoric


LA FINALUL MATERIALULUI TE AŞTEAPTĂ O MEGA GALERIE FOTO

Această prezentare necesită JavaScript.

Elevii Colegiului Brukenthal Gymnasium s-au costumat exact ca în perioada barocă şi au încântat publicul prezent cu diverse dansuri vechi, create special pentru baronul Samuel von Brukenthal. Părinţii elevilor au fost deasemenea prezenţi la eveniment, făcându-le poze şi aplaudându-i minute în şir.

Balul baroc

Cei care au dorit să participe la balul baroc, au primit costumaţie gratuită din partea organizatorilor. După ce mantia şi peruca a fost luată în primire, “nobilii” au urcat în sala special amenajată. Aici au fost întâmpinaţi cu pahare de şampanie şi muzică barocă. Spaţiul destinat dansurilor a fost repede umplut de către participanţi, aceştia dându-se în spectacol.

Victor Ponta la Sibiu

Premierul Victor Ponta a venit la Sibiu pentru a participa la prezentarea candidaţilor USL de la Mediaş şi Sibiu. Oamenii prezenţi pe bulevardul Nicolae Bălcescu l-au strigat şi încurajat pe Victor Ponta. Trecătorii au şi pozat alături de Primul Ministru, urându-i mult succes. Întrebat dacă o să participe la Balul Baroc, Victor Ponta a declarat:

“Aş vrea eu dar nu apuc. Păi avem acţiuni, e campanie…ă nu-i campanie.”


Concertul Moonlight Breakfast anulat din cauza ploii

Concertul Moonlight Breakfast a fost anulat din cauza vremii care le-a cam dat de furcă organizatorilor. Instalaţia de sonorizare nu a mai pornit iar publicul sibian s-a retras prin muzee.

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.