Atenţie la ce materiale purtaţi între picioare, puteţi ajunge de râsul lumii!!!



De multe ori, domnişoarele se uită ciudat atunci când un bărbat le admiră posteriorul, însă în sinea lor, se simt sexy şi frumoase. Altfel de ce ar purta pantaloni extra mulaţi, fuste scurte şi decolteuri generoase? Ca să atragă atenţia binenţeles. Deci şi prin urmare, nu există păcat fără ispită. În articolul de astăzi, o să vă prezint o sibiancă care a adăugat (cu voie sau fără) un mic truc posteriorului său. O bucată de material negru se pendula între picioarele ei grăbite, stârnind imediat râsetele trecătorilor. Să fie oare o eşarfă neastâmpărată? Ei bine, am grăbit pasul şi am depăşit domnişoara. M-am uitat în spate cu o privire nevinovată şi am constatat că nu purta eşarfă. Ei bine, vă las pe voi să vă daţi cu părerea.

7 gânduri despre „Atenţie la ce materiale purtaţi între picioare, puteţi ajunge de râsul lumii!!!

  1. Din comenturile tale si fata ta care este expusa pe blog ,parerea mea este: Esti un libidinos un lake (gay) un ”masturbator de imagine inofensiva” :))

    Apreciază

  2. Nu cred că este o bucată de material negru…se mişcă prea perfect împreună cu blugii pentru a fi ceva separat de acesta.

    Probabil ai suprins o domnişoară care a fost în perioada aceea a lunii….

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.