De Ziua Poliţiei Române sibienii au putut vedea ultimile maşini şi tactici de luptă din dotarea poliţiei


Poliţia Română a împlinit 190 de ani de funcţionare iar cu acest prilej a defilat în Piaţa Mare din Sibiu. Poliţiştii s-au lăudat cu noile maşini de patrulă dar şi cu câinii foarte bine pregătiţi. Imediat după discursurile oficiale, câteva exerciţii au fost arătate publicului prezent. Sibienii au apreciat munca depusă de forţele de ordine şi au rămas uimiţi de rapiditatea şi tehnicile folosite în anihilarea infractorilor. Poliţiştii care au fost răniţi în misiune şi care au avut rezultate foarte bune la locul de muncă au fost felicitaţi şi premiaţi. Deasemenea un moment de reculegere a fost ţinut pentru poliţistul sibian, Lucian Gancea, decedat în timpul unei misiuni.


2 gânduri despre „De Ziua Poliţiei Române sibienii au putut vedea ultimile maşini şi tactici de luptă din dotarea poliţiei

  1. Primul video nu se porneşte din păcate.

    Am auzit că se tot agită poliţia cu sirenele dar nu mi-am dat seama de ce. Păcat că doar ulterior am aflat despre eveniment, deşi m-am uitat de mai multe ori şi pe blogul tău şi pe siteurile de ştiri dar nu am văzut nicăieri să fi fost anunţat evenimentul.

    În viitor m-aş bucura dacă ai posta pe blog o înştiinţare despre eveniment, înainte să aibă loc. Ne-ar fi de folos.

    În rest, felicitări, am văzut măcar prin video ce era de văzut.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.