Culmea prostiei: Să te calce o maşină pe picior fix în curtea spitalului şi să nu faci o radiografie. PUTE A PUTRED


Fază tare în curtea Spitalului Judeţean Sibiu. În data de 8 Februarie, o şoferiţă a trecut cu roata maşinii peste piciorul unui bărbat. Asta e, se mai întâmplă. Femeie a oprit autoturismul şi a vorbit cu partea vătămată. Însă acesta o asigură că nu are nimic la picior şi pleacă.

„Femeia a oprit autoturismul, însă la momentul respectiv, victima a declarat faptul că nu i-a fost produsă nici o leziune.”  se arată într-un comunicat trimis de IPJ Sibiu.

Amândoi au greşit

De ce au greşit? Păi unde s-a întâmplat evenimentul? În curtea spitalului măi oameni buni!!! La doi paşi de voi era sala de radiologie. Dura maxim 10 minute până ce-i făcea o radiografie la picior iar apoi vă înţelegeaţi amiabil. Eu nu plecam de acolo până ce nu mi/i se făcea o radiografie.

Bărbatul se întoarce la spital

Obligat de o posibilă durere sau trimis de prietenii săi pentru a avea un act în mână cu care să scoată ceva bănuţi de la şoferiţă, bărbatul s-a întors la spital în data de 9 Februarie. Ei bine, după radiografie, a primit următorul diagnostic: traiect de fractură parcelară anterioară epifiză proximală metatarsian II stângă. Pfff, am înţeles doar partea cu fractura, restul fiind prea complicat pentru capul meu mic şi obosit.

Plângere penală împotriva soferiţei

Povestea se complică puţin. Bărbatul, posibil nervos din cauza piciorului lovit, hotărăşte totuşi să aştepte până în data de 23 Februarie iar doar apoi să depună o plângere la poliţie. De ce a aşteptat 15 zile pentru a depune plângere, pot doar să presupun.

Presupuneri

-vrea bani de la şoferiţă

-a căzut pe gheaţă şi a agravat situaţia, punând totul pe seama accidentului

-vrea să-i facă rău şoferiţei cu orice preţ

-crede cu tărie că maşina nu avea ce căuta pe drum ci pe trotuar. Pardon, dar el ce căuta pe drum?

Depunerea unei plângeri după 15 zile (în care putea să facă orice cu piciorul, inclusiv să şi-l lovească singur de perete) mi se pare absurdă.

3 gânduri despre „Culmea prostiei: Să te calce o maşină pe picior fix în curtea spitalului şi să nu faci o radiografie. PUTE A PUTRED

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.