MedPharm Careers soseşte în 8 Martie la Sibiu. Ai cv-ul pregătit?


Sibiu, 8 Martie 2012

Hotel Ramada Sibiu ****

Str. Emil Cioran, nr. 2

între 13:00 şi 19:00

MedPharm Careers, cel mai mare târg de locuri de muncă din Europa în domeniul medical şi farmaceutic, revine în România. Târgul se ţine de 2 ori pe an în 22 ţări europene.

De această dată vom vizita 12 oraşe din România unde vom aduce sute de oferte de locuri de muncă pentru medici şi asistente în:

Marea Britanie, Germania, Elveţia, Franţa, Belgia,Norvegia, Suedia şi Danemarca.

Atracţia evenimentelor de anul acesta va fi posibilitatea participanţilor de a-şi înregistra gratuit Video Curriculum Vitae. În cadrul târgului va fi prezent un stand special unde echipa MedPharm Careers vă va sta la dispoziţie toată aparatura necesară pentru aceste înregistrări. Toate CV-urile vor fi ulterior încărcate pe site-ul nostru, http://medpharmcareers.com/ , unde au acces şi toate firmele de recrutare partenere.

De asemenea, în cadrul tuturor târgurilor de locuri de muncă, vizitatorii pot participa la seminarii gratuite care pun în discuţie diversitatea oportunităţilor de angajare şi de training în Europa.
Organizatorul, dr. Grzegorz Chodkowski va susţine o parte dintre aceste seminarii tematice.
MedPharm Careers a ajutat zeci de mii de medici şi profesionişti din domeniul medical să-şi găsească primul lor loc de muncă de peste hotare. Lucrăm cu cei mai buni recrutori şi angajatori europeni din domeniul medical. Îi avem alături pe partenerii de la: Jörg Herrmann Die Personalberater HRM, ID-Medical UK, MediCarrera Scandinavia, Care Force Netherlands, RH Medica France şi alţi recrutori cu nume cu rezonanţă în domeniu. Astfel, ne asigurăm că le oferim vizitatorilor noştri cele mai bune oportunităţi şi posibilităţi de a alege.

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.