http://www.oradesibiu.ro/2012/01/17/video-foto-peste-2-500-de-persoane-au-protestat-in-a-cincea-zi-consecutiva-la-sibiu-vezi-ce-spun-protestatarii/

Peste 2500 de manifestanţi au ieşit a cincea zi consecutivă la protest. Oamenii sunt disperaţi şi nu văd altă soluţie decât printr-o “altă revoluţie”. La ora 18:00 erau doar 400 dar pe parcursul marşului, aceştia au depăşit 2000. Graţie lozincilor “Nu staţi la balcoane că muriţi de foame” şi “Haideţi cu noi” sibienii s-au alăturat grupului. Mult mai porniţi decât zilele trecute, aceştia au strigat din toată puterea: “Jos Băsescu”, “Jos Guvernul”

Persoana lovită ieri la cap este într-o stare delicată

Manifestantul rănit în cursul zilei de ieri este în continuare sub supravegherea medicilor. Din primele investigaţii se pare că suferă de o fractură de craniu iar bucăţi mici de os îi sunt înfipte în creier. Este posibil ca în următoarele zile acesta să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Cel care a aruncat cu intenţie ghiveciul este căutat de poliţie

În urma investigaţiilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că obiectul a putut fi aruncat de către o persoană care locuieşte în blocul nr.11. Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Sibiu efectuează verificări în vederea identificării persoanei care a aruncat vasul ceramic, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Anunțuri

Despre Buzdugan Dan-Claudiu FURIOS4YOU

Jurnalist/ Fotograf/ Editor Foto-Video/ Expert IT

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s