A cincea zi de protest. Peste 2500 de manifestanţi sunt disperaţi. Vezi 3 declaraţii incredibile


http://www.oradesibiu.ro/2012/01/17/video-foto-peste-2-500-de-persoane-au-protestat-in-a-cincea-zi-consecutiva-la-sibiu-vezi-ce-spun-protestatarii/

Peste 2500 de manifestanţi au ieşit a cincea zi consecutivă la protest. Oamenii sunt disperaţi şi nu văd altă soluţie decât printr-o “altă revoluţie”. La ora 18:00 erau doar 400 dar pe parcursul marşului, aceştia au depăşit 2000. Graţie lozincilor “Nu staţi la balcoane că muriţi de foame” şi “Haideţi cu noi” sibienii s-au alăturat grupului. Mult mai porniţi decât zilele trecute, aceştia au strigat din toată puterea: “Jos Băsescu”, “Jos Guvernul”

Persoana lovită ieri la cap este într-o stare delicată

Manifestantul rănit în cursul zilei de ieri este în continuare sub supravegherea medicilor. Din primele investigaţii se pare că suferă de o fractură de craniu iar bucăţi mici de os îi sunt înfipte în creier. Este posibil ca în următoarele zile acesta să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Cel care a aruncat cu intenţie ghiveciul este căutat de poliţie

În urma investigaţiilor efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că obiectul a putut fi aruncat de către o persoană care locuieşte în blocul nr.11. Poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Sibiu efectuează verificări în vederea identificării persoanei care a aruncat vasul ceramic, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală.

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.