Peste 600 de protestatari au ieşit din nou în stradă la Sibiu


VEZI LIVE PROTESTELE DIN BUCUREŞTI


Oamenii s-au adunat din nou în Piata Mare din Sibiu, pentru a cere demisia preşedintelui Trăian Băsescu. Aceasta este a treia zi consecutivă când oamenii strigă “Jos Guvernul” sau “Jos Băsescu”. Frigul şi ninsoarea nu i-a oprit de la protest, aceştia înconjurând piaţa de câteva ori. Steaguri şi pancarte au fost fluturate de manifestanţi, strigând din toată puterea “Ieşi afară javră ordinară” , ”Băsescu eşti o mizerie”
“Haideţi cu noi”, “Nu vă fie frică, că Băsescu pică”, “Băsescu şi gaşca lui, să se ducă dracului” , “Singura soluţie, încă o revoluţie”, “Moarte sau dreptate” şi “Jos dictatorul” au scadat cele peste 600 de persoane strânse în Piaţa Mare din Sibiu

Moment emoţionant la placa de comemorare a celor ucişi în revoluţie (min. 9)
Mulţimea a înghenunchiat lângă placa de comemorare a persoanelor ucise la revoluţia din 89. Oamenii au strigat cu lacrimi în ochi: “Păcat, păcat, păcat de sângele vărsat”. Tot aici ei au aprins candele şi au rostit rugăciuni.

Scandări şi fluierături la sediul PDL
Oamenii au pornit din nou pe bulevardul Nicolae Bălcescu şi s-au oprit preţ de câteva minute în faţa sediului PDL Sibiu. Aici ei au scandat “Băsescu şi fata lui, analfabeţii neamului” şi “Demisia”. Situaţia a devenit destul de tensionată atunci când un reprezentant PDL a făcut declaraţii de presă.

Jandarmii nu au intervenit
Jandarmii nu au intervenit pentru a dispersa mulţimea dar au supravegheat-o din “umbră”. Mulţimea a strigat “Jandarmii sunt cu noi”, un fel de mulţumire pentru timpul acordat pentru protest. Numărul jandarmilor a fost mult mai mic decât zilele trecute.

2 gânduri despre „Peste 600 de protestatari au ieşit din nou în stradă la Sibiu

 1. Salut. Televiziunile nu au aratat nimic despre filmarile din 15. ian 2012 referitoare la faptul ca eu am fost singura persoana din tot PDL-il la nivel national care i-a asteptat si a incercat sa ii asculte si sa vorbeasca cu protestatarii. Acum sistemul o sa acopere protestul in curand si lucrurile vor continua… Te rog pentru ca am vazut ca ai filmat si ai editat materialul, sa imi trimiti si mie filmarea sau secventele in care am aparut. Fara implicarea politica a celor care accepta democratia si vor ca politica sa se schimbe, mimic nu se va intampla!… Eu lupt de peste 9 ani la Sibiu cu actuala clasa politica atat din interior cat si din exterior… Fara ajutor si sprijin este extrem de greu.. noroc cu studiile si determinarea mea! Iti d-au profilul meu de facebook: http://www.facebook.com/PublicExpert?sk=info si te rog daca te uiti si consideri ca merit sa am aceste materiale, sa mi-le trimiti sau sa ma anunti si vin eu si le i-au…. iar dacă vezi si consideri ca merit poate ma ajuti chiar cu o sustinere indirecta prin blogul tau! Eu unul nu voi fi intimidat de sistem si merg inainte poate chiar cu o candidatura ca independent in acest an… multumesc si o seara placuta…. 🙂

  Apreciază

  1. Buna Calin,
   Din cauza zgomotului mare nu te-am filmat, pentru ca nu se auzea nimic din ce ziceai. Ceilalti aveau microfoane externe. Curios ca nu te-au dat pe post. Era totusi o parere a ta privind manifestantii.

   Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.