FELICITĂRI NextGen: Au remediat problema internetului chiar de revelion


Vreau ca în acest articol să vă vorbesc despre stima mea pentru firma de internet, televiziune şi voce din Sibiu, NextGen http://www.next-gen.ro/ .Cu bune cu rele, am trecut în 2012 cu internet în router. Totul a început în jurul orei 20:00 când mă pregăteam să plec spre proiecţia 3D de la Thalia. Cu bateria la cameră încărcată, cu cardul de memorie gol şi cu toate hainele din dulap pe mine, eram pregătit de un revelion friguros.

Plan măreţ de revelion

Filmez proiecţia 3D, filmez concertele din Piaţa Mare, filmez focurile de artificii iar apoi dau fuguţa acasă ca să le uplodez pe blog (repetam în gândul meu). Am scris pe blog că toate evenimenele de revelion vor fi filmate şi postate.  A fost o promisiune, o formă de respect pentru cititorii mei. Dacă am zis, aşa o să fac (bombănesc grăbit). Şi am reuşit până la urmă.

“A căzut” roşu-n verde

La router am 5 leduri care-mi semnalează diferite tipuri de conexiuni. Ultimul led este destinat internetului. Când e verde, totul e ok. Când e roşu, sunt furios:D Din cauza sutelor de internauţi sibieni online şi a serverelor prea pline de urări de anul nou, internetul a clacat. Led-ul verde s-a înroşit subit, spunându-mi parcă: “Ha ha, să văd cum uplodezi tu”. Imediat m-am gândit “Cine naiba lucrează de revelion la NExtGen? Până prin 2-3 Ianuarie, adio internet. Dar hai totuşi să încerc.

Am sunat la departamentul lor tehnic

Firma asta de internet,NextGen http://www.next-gen.ro/ , pe care încerc să o laud în articol, are un departament tehnic super cool. Pe lângă faptul că răspund foarte rapid, te mai şi ghidează în timp real pe orice sistem de operare. Am sunat la ei şi le-am explicat problema cu internetul. Mi-au înregistrat solicitarea şi au spus că încearcă să rezolve defecţiunea din sistem iar dacă nu se poate, a doua zi or să trimită un angajat NextGen.

Am plecat îngândurat

Drumul până la sala Thalia a fost însoţit de diverse gânduri de consolare: “Lasă, dacă nu îşi revine, le uplodez din Piaţa Huet (wireless) sau din Piaţa Mare (tot wireless). Asta e, stau în frig dar măcar reuşesc. După ploaia de şampanie de la ora “zero” şi focurile de artificii, m-am îndreptat grăbit spre casă. Vai, să fie verde, să fie verde (mă rugam pe drum). Deschid uşa şi “arunc” privirea direct spre router. Toate ledurile verzi, huuuu, ce uşurare.

Felicitări NextGen pentru rapiditate şi profesionalism

Publicitate

11 gânduri despre „FELICITĂRI NextGen: Au remediat problema internetului chiar de revelion

 1. Salutare
  Ma bucur sa aud ca a fost ok – dar tind sa cred ca deja esti obisnuit cu astfel de probleme . Eu nu pot sa scriu despre asa ceva deoarece de cca 3 ani nu a picat internetul niciodata , si sunt abonat la o mica firma din Giurgiu, ( http://www.networx-ro.ro/ ) , sincer , nici nu stiu nr. lor de tel. ( cred ca exista pe undeva, dar nu il stiu ). Felicitari NetWorx din Giurgiu si LA MULTI ANI.
  ( merita orice recomandare si … cine nu crede , sa verifice )

  Apreciază

 2. domnule Dan Buzdugan, felicitari pentru articol! Daca as sti ca nu lucrezi la NextGen, acest articol ar putea devenii unul de referinta.

  ma bucur pentru tine ca promovezi ceea ce vinzi si… la mai mare, adik la o promovare!

  Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.