Şoferi din întâmplare: Au condus fără faruri printr-o ceaţă de nedescris


Un banal drum până la Blaj, poate scoate la iveală multe nereguli comise de şoferii români. Mai mulţi şoferi au “refuzat” să pornească farurile şi au parcurs zeci de kilometri printr-o ceaţă densă. Vizibilitatea era de maxim 10 metri iar stopurile lor nu erau aprinse, nici măcar poziţile, să nu mai vorbim de cele de ceaţă. Stau şi mă întreb, e chiar aşa de mare indiferenţă? Chiar nu se gândesc la siguranţa lor şi a celorlalţi participanţi la trafic? Se pare că nu. Mai mult de atât, un conducător de bucureşti, a tentativat la o depăşire extrem de riscantă. Fiind în faţa mea, a semnalizat regulamentar, a pătruns pe contrasens doar că …..surpriză. Din faţa a venit o “fanto-maşină”, vizibilă prea târziu tocmai din cauza vizibilităţii proaste. A redus viteza atât cel care venea din sens opus cât şi eu, făcându-i loc bucureşteanului speriat şi disperat. Revenit pe partea lui, cu jumătate de mustaţă rasă, “bucureşteano-depăşilă” a uitat semnalizarea pornită mai bine de 5 minute. Ba mai mult, nu a mai avut curaj să depăşească nici unde era vizibilitate.

2 gânduri despre „Şoferi din întâmplare: Au condus fără faruri printr-o ceaţă de nedescris

 1. ma gandeam citind articolul tau la accidentul in urma caruia a murit Toto…stii, spuneau unii ca postarea acelor poze teribile, cu corpul lui neinsufletit cu ranile cumplite vizibile, a fost un lucru bun, deoarece vor lua aminte alti soferi…la cam o saptamana distanta, alt teribil accident a curmat 3 vieti tot in judetul Alba, iar tu traiesti live scene de genul celor descrise de tine in articol…si ma-treb: oare chiar a avut vreun rost postarea acelor imagini atroce? ca evident stilul unora de a conduce nu se va schimba niciodata…accidente groaznice, din nefericire, tot vor avea loc…alte vieti poate vor fi curmate brusc…si totusi, acele poze inca mai exista pe internet, in ciuda faptului ca pretinsul articol, pretext al utilizarii lor, nu mai exista? cum se poate intampla asa ceva? ca la noi, la nime`…

  Apreciază

  1. Draga Mihaela,
   Mortul intodeauna este vinovat, indiferent de imprejurari (ma refer strict la Romania). Mortul nu poate da cu subsemnatul, nu poate da in judecata jurnalistii (pentru poze), iar oamenii vinovati scapa cu plata unor daune materiale. Si eu daca repet 3 luni „merg cu 50 in localitate” tot merg cu 60-70. Recunosc, astia suntem, o natiune de retardati care nu invatam din greselile noastre si a celorlalti.

   Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.