Arcu-n mână, săgeata-n el, ochiul la săgeată, ţinta-i moartă


Cu ocazia conferinţei de presă, am avut onoarea de a trage cu arcul. Fiind la prima tentativă de acest gen, rezultatele au fost chiar surprinzătoare. Am lovit centrul dar şi marginea ţintei. Ce? Se putea să nu ratez? Acest sport este destul de solicitant pentru spate şi braţe. Asta nu înseamnă că picioarele nu obosesc. După vreo 50 de săgeţi trase, mâinile au început să-mi obosească iar privirea să devină 8D. Ce să zic, e frumos. E locul unde îţi poţi imagina soacra, soţia,prietena sau duşmanii, pe post de ţintă.

Care a fost rolul conferinţei

Clubul Sportiv Vektor din Sibiu şi Clubul Sportiv Aktiv din Bucureşti, organizează cea de-a doua ediţie a evenimentului Archery Masters Trophy, un turneu al celor mai buni trăgători cu arcul din România. Poligonul AREA B-52, este situat pe strada Treboniu Laurean, nr.2-4.

Cei 30 de concurenți din nouă cluburi din țară vor fi împărţiţi în trei categorii, recurve (tipul de arc folosit la olimpiade), compound și arc tradițional. La Sibiu vor fi prezenți sportivi ai cluburilor din București, Deva, Rădăuți, Braşov, Constanţa, Oradea şi Sibiu.

Clubul Sportiv Vektor își propune să pună Sibiul pe harta internațională a concursurilor de tir cu arcul, implicându-se activ în promovarea acestei discipline sportive. Inaugurat în urmă cu un an, clubul oferă un spațiu adecvat atât pentru activitatea sportivă cât și pentru activități de recreere, tir cu arcul sau tir cu arme de airsoft.

Clubul Aktiv din Bucureşti este unul dintre cele mai importante cluburi de tir cu arcul din România. Clubul a fost înființat în anul 2002 și este unul dintre cluburile cu cele mai bune rezultate în această disciplină sportivă atât în concursurile naționale cât și în cele internaționale.

5 gânduri despre „Arcu-n mână, săgeata-n el, ochiul la săgeată, ţinta-i moartă

 1. Daca asa arata tinta la prima ta tentativa, Dane, arcasu` verde-i mic copil pe langa tine 🙂 buna treaba…asta-vara la mare am tras si eu cu arcul si, dupa ce am ratat de vreo cateva ori si am auzit comentariile ironice din spatele meu, m-am carat repede de-acolo. nu de alta, dar imi venea sa folosesc arcul pe post de par pe capatanile nonadmiratorilor mei hihihi

  Apreciază

   1. of, ce nemernici! in loc sa-i preocupe siguranta publica…pai cu asa debut, poti deveni pericol public. materialism 1 – siguranta publica 0….trist bilant 🙂

    Apreciază

   2. 🙂 şi eu glumeam. ok, mă „car” acum, dar voi mai reveni pentru ca mi-a plăcut ce-am citit şi-am văzut

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.