UPDATE: BCR-ul de pe Bălcescu a remediat problema semnalată de furios4you blog


UPDATE: La nici două zile de la semnalarea problemei, sucursala BCR de pe Bălcescu a rezolvat problema. Chiar dacă într-o manieră românească (au întors ecranele), tot e bine. Doar nu s-ar complica ei cu folie de geam şi alte lucruri “opacticoase”.

Iată răspunsul primit de la BCR Bucureşti:

Stimate Domn Buzdugan,

Va multumim pentru mesajul trimis.
Va asiguram ca am inaintat situatia prezentata de dumneavoastra catre departamentul in masura sa se ocupe de solutionarea acesteia.
Ramanem la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie complementara.

Cu respect,
Ionut Ipingau
InfoBCR

BCR-ul de pe Bălcescu se “joacă” cu datele confidenţiale ale clienţilor

 Furios4you blog vă prezintă un nou caz incredibil. Noul sediu BCR, situat pe Nicolae Bălcescu, oferă trecătorilor o vedere mult prea detaliată. Vorbim aici de cele 6 monitoare lcd care sunt îndreptate spre geamul generos de transparent. Curioşii şi furioşii, le pot admira. Datele personale ale clienţilor, codurile IBAN sau soldurile cardurilor pot fi văzute fără probleme. Dacă stai în faţa geamului, cu un carneţel şi cu ochii atintiţi în monitoare, nu are ce să-ţi facă. Stai pe domeniul public şi te uiţi la un geam standard, egal în drepturi cu orice alt geam. Că se vede dincolo de geam, asta nu e problema ta. Pe tine te interesează doar forma şi reflexia geamului.
Pentru a testa această “scurgere” de informaţii, am pus pariu cu o prietenă că îi pot afla caţi bani are pe card. I-am zis să meargă în BCR şi să ceară un extras de cont iar atunci când o să iasă, o să-i zic câţi bani are pe card. Totul a durat 20 de secunde iar după ieşirea ei din BCR, am exclamat: “Nebunieee, bem de 720 de lei de numa”:)) Cuvintele nu pot descrie “blocajul” său nonverbal.

Şi pentru că la articolul din ziarul Ora de Sibiu,http://www.oradesibiu.ro/2011/06/28/bcr-ul-a-rezolvat-problema-alarmei-de-la-sediul-din-piata-aurel-vlaicu/ ,directorul sucursalei BCR ne-a trimis să întrebăm la Bucureşti de ce nu merge alarma la Sibiu, nu o să le cer o părere celor de pe Bălcescu. Am trimis un mail la “becereul” din Bucureşti. Sunt curios ce o să se întâmple. Proces contra blogului sau rezolvarea problemei.

Dacă cei de la BCR doresc drept la replică, le este acordat cu mare drag.

8 gânduri despre „UPDATE: BCR-ul de pe Bălcescu a remediat problema semnalată de furios4you blog

  1. Acum datele personale sunt publice! E Minunat! Asta mai lipsea la noi! Hai ca iti sterg astia blogul daca mai scrii de beeece ree.. Io zic sa dea geamurile cu putin fum, poate poate, vor fi si ele fumurii!

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.