ANTON câştigă mp3-ul ORION 4GB! Felicitări!


ANTON descalificat, vroiau să citească mulţi participanţi la concurs. Ei bine, nu e aşa. La concursul trecut, utilizatorul de pe locul doi, avea cu 40 de voturi mai puţin decât primul. Apoi, în ultima ora de concurs, situaţia a fost alta. Locul doi defapt conducea detaşat. Şi nimeni nu a sărit de cur în sus ca să zică: a avut ip dinamic, a avut 15 calculatoare-n casă sau că face routing cu tot cartierul. Vi se pare vouă, că dacă un participant se detaşează de voi, trişează? Chestionarul este făcut în aşa fel încât fiecare vot să fie unic prin ip şi cookie. Astfel ANTON, trebuia să-şi formateze calculatorul de zeci de ori, ba chiar să-şi “chilăvească” clasa de ip-uri. Şi dacă o să ziceţi “eee cookie” le şterg din browser, întrebarea mea este: Ai tu ideea cum şi unde îşi scrie blogul meu “prăjiturile”? Şi pentru că sunt născut de sfântul Ilie, o să ţin cont de sfatul lui, acela de a mă gândi la altă modalitate de organizare.

 

Furios4you blog lansează un nou concurs, în care poţi câştiga un Mp3 de 4GB
Pachetul conţine:
-aparat mp3
-căşti orion (bureţi)
-cablu de date USB
-micro SD 4GB
-adaptor micro SD
-cutie de plastic (poţi pune apa la pui)
Ce trebuie să faci!!!
Lasă un comentariu la acest articol, în care să-mi spui de ce ai avea nevoie de acest mp3 player.

Înscrierile se fac până în 2 Decembrie, ora 23:39. În 4 Decembrie, ora 23:59, câştigătorul este nominalizat.

Cel mai votat comentariu câştigă mp3-ul ORION

ATENŢIE, VOTAREA SE REALIZEAZĂ ÎNTR-O SECŢIUNE SPECIALĂ

(disponibilă din 2 Decembrie)

62 de gânduri despre „ANTON câştigă mp3-ul ORION 4GB! Felicitări!

  1. Cred ca, ma chinui de ceva timp sa castig un aparat foto ……. Mi-l doresc! sa pot pastra amintirea copiilor mei facand mereu trasnai……. sper sa-l merit acest Mp3 chiar iti face viata mai usoara!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  2. imi doresc acest mp3 deoarece nu am avut niciodata unul si nici nu am avut norocul sa castig ceva vreodata…poate o sa am noroc sa castig mp3-ul acum pentru ca imi place foarte mult.

    Apreciază

  3. vreau un mp3 pentru ca l-am imprumutat pe al meu unui prieten si mi l-a adus stricat inapoi 😦 daca o sa castig nu il mai dau nimanui 😀

    Apreciază

  4. Telefonul meu cu casti la care ascultam radio si muzica s-a stricat si acum am unul fara aceasta functie de ascultate nici nu are casti prevazute la el ,si as dori sa -mi omor timpul liber ,ascultand muzica la acest mp3 nou.

    Apreciază

  5. Îmi doresc acest mp3 pentru că îl pot folosi când alerg, când merg pe bicicletă sau când merg la antrenament la sală. Ba mai mult de atât, mi-l doresc pentru că-l pot obţine gratuit.

    Apreciază

    1. Am foarte multe motive pentru care aspir la acest MP3: 1. Nu am avut niciodata. 2. Imi tine de urat cand vin acasa, pentru ca drumul este foaaaaarrrte lung si plictisitor ( 4 ore cu trenul). 3. Daca si inregistreaza, ar fi si mai bine pentru ca l-am rugat pe Mos Craciun sa-mi aduca un reportofon si nu stiu daca l-am convins. 4. In momentele in care simti ca esti extenuat, muzica este cel mai bun remediu, iar pentru asta ai nevoie de un MP 3, nu ai norocul intotdeauna sa fii acasa.. 5. Poate tine locul unui stick, pentru ca intotdeauna mi-l uit acasa, Mp3 player-ul sigur nu mi l-as uita. 6. Sunt o impatimita a muzicii, daca nu ascult macar o melodie de relaxare, sunt agitata. 7.Am nevoie de el pentru a-l umple cu colindeeee! Motive mai sunt dar nu mai am loc de scris. In concluzie, vreau acest MP3 PLAYER!!!!

      Apreciază

  6. As dori sa castig acest MP3 pentru a-l darui fiicei mele, care i-a scris deja lui Mos Craciun ca ar dori unul. II place foarte mult sa asculte muzica si sa danseze,de aceea ar fi foarte bucuroasa ca Mosul sa ii aduca exact ce si-a dorit!

    Apreciază

  7. Mi-as dori acest mp3 sa ascult muzica atunci cand imi face seful morala la munca! Acum imi bag degetele in urechi si ma uit la el cum tipa, pe cand daca asi avea un mp3 asi baga castile in urechi si asi dansa pana se calmeaza! v-am pupat!

    Apreciază

  8. Mi-ar fi de foarte mare folos acest mp3 pentru atunci cand ies cu fetita mea(7 luni) la plimbare in parc,ea doarme tot timpul cand mergem in parc si eu as putea sa ascult muzica.multumesc

    Apreciază

      1. tu abea stii limba „romaneste” si vrei mp3 … daca ai fii corect ai castiga mult in viata … fii smecher in sensul bun , nu in sensul prostimii … si sloganu` lu Blogatu : Daca n-ar fi prosti cine ar mai fi destept ?

        Apreciază

  9. Mda, Mistocareala se bate in dinamic cu Anton.Bravo baieti.Data viitoare organizator te rog sa incerci sa ocolesti acest tip de votare.Poti descoperi daca au dat cu dinamic dupa clasa de IP.

    Apreciază

  10. Verifica si la Mistocareala te rog clasa de IP-uri.Cand baga Anton, baga si Mistocareala.Cand MIstocareala nu mai putea, incepea sa acuze.Au bagat brat la brat cu dinamic.Poti verifica foarte usor clasa de IP-uri

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.