NICU câştigă cu 91 de voturi, la doar două voturi avans faţă de PINGUU


Nebunie totală pe ultima sută de metri în acest concurs. Dacă PINGUU conducea detaşat zilele trecute, iată că NICU a prins avânt şi a reuşit să convingă cu doi oameni mai mult ca să-l voteze.

FELICITĂRI

Citeşte toate comentariile postate la acest articol şi votează utilizatorul care te-a convins cel mai mult. În 20 Noiembrie ora 23:59 tragem linie şi vedem cine merită superba cameră web A4TECH.

Câştigă împreună cu Furios4you Blog o cameră web A4TECH de 5 Megapixeli.

Să vă prezint camera web:

-5 Megapixels (2560×2058)
-30 fps digital video streams
-360˚ rotation
-Snapshot button
-Image Editing Software Included
-Free Driver
-clip

Ce trebuie să faci!

Lasă un comentariu la acest articol prin care să argumentezi în minim două propoziţii, motivul/vele pentru care ai avea nevoie de o cameră  web.
Concursul se desfăşoară în perioada 8-16 Noiembrie. După 16 Noiembrie, toate comentariile vor fi votate de către cititorii acestui blog (într-o secţiune specială). Comentariul care primeşte cele mai multe voturi câştigă. BAFTĂ

În 20 Noiembrie tragem linie şi vedem cine merită superba cameră web A4TECH.

26 de gânduri despre „NICU câştigă cu 91 de voturi, la doar două voturi avans faţă de PINGUU

  1. Orice calculator cred ca trebuie sa aiba o camera web mai ales daca dispune de o conexiune (stabila) la internet, uite doua motive personale pentru care as avea eu nevoie de o camera web ca cea pe care vrei tu sa o oferi ca premiu.

    1 – sa ma poata vedea „live” prietena mea care e plecata in Italia si de cand s-a stricat a mea folosesc una VGA prin care se vede foarte prost, una de 5MP ar fi mai mult decat potrivita.

    2 – vreau sa realizez cateva tutoriale.

    Mult succes tuturor 🙂

    Apreciază

  2. sa spunem ca as avea nevoie de aparatul foto pt a te surprinde si pe tine in ipostaze hazli…:)..si pt faptul ca sincer am nevoie de el…as vrea sa fac poze la prima ninsoare

    Apreciază

  3. of, cat as vrea o camera web, mi-ar folosi foarte mult.
    In general sunt un tip foarte retras, nu prea am prieteni, insa ma consolez cu youtube si filmuletele de acolo…
    Mi-ar placea foarte mult sa fac filmulete si nu am camera mai zdravana cu care sa filmez, nici la telefon nu e prea zdravana…. ar fi o mare bucurie
    Numai bine!
    Pace!

    Apreciază

  4. Eu as vrea o camera web fiindca as vrea sa postez filme cu animalele mele pe youtube
    si sa ma poata vedea live prietenii plecati in strainatate ca unii probabil nu o sa ma mai recunoasca de cand nu mau mai vazut si sa vilmez acvariul si terrariul
    Vot pls!!!!

    Apreciază

  5. Eu as folosi aceasta camera pentru:
    1. pe post de camera web
    2. vreau sa realizez niste tutoriale hardware pentru desktop
    3. sa fac niste poze iar dupa se la editez in photoshop :D, si sa le pun pe facebook
    4. nu am avut nici o data o camera si as vrea sa vad cum este sa ai una:D

    Apreciază

  6. Pai eu as avea mare nevoie de camera web pt ca trb sa vorbesc cu familia,vreau sa fac niste filmulete frumoase pt youtube,sa fac si eu cateva poze sa le pun pe facebook.Un vot plssss

    Apreciază

  7. Eu nu as avea nevoie neaparat de aceasta camera web, insa luand-o in comparatie cu VGA-ul meu de 20 RON pe care nu-l pot regla nicidecum ca sa vada cat de cat decent, A4TECH il bate la „curutz” din toate „pozitiile”. Cu 5 megapixeli n-o sa-mi mai zica nimeni sa raman stana de piatra ca sa ma poata deosebi de background + o sa constituie un avantaj la concursul „Miss teracota” de pe binecunoscutul site (se stiee).
    Atat !

    Apreciază

  8. Salut,
    In prima faza mi-ar placea sa am acea camera deoarce am cateva componente de firma a 4 tech si sincer sunt multumit de ele, tastatura e a4tech castile sunt a4tech si sincer n-ar fi frumos sa fie si camera a4tech?:-).Nu o sa spun ca nu`mi pot permite una ,pentru ca daca as spune asta cu siguranta as minti , insa nu mi-ar strica sa o am printr-un castig .Din descriere camera pare a fi una performanta, acum asteptam castigatorul sa-l putem intreba daca intr-adevar asa este.

    Cu stima,
    Cristi

    Apreciază

  9. Buna! mi se pare un web de calitate si cred ca foarte bun, nu ma pricep prea tare la un astfel de accesoriu, dar stiu ca mi-l doresc, ptr ca nu aveam:(..de ce mi-l doresc? ptr ca pe 13 e ziua fiului meu si as vrea sa ii fac o surpriza, apoi pe 25 e a mea, si cred ca ar fi un cadou binevenit..nu? o zi cat mai placuta:)

    Apreciază

  10. Salutare motivul meu este simplu am nevoie de camera pentru a vorbi și a ma vedea cu familia plecata în străinătate nu m-au mai văzut de foarte mult timp pentru ca eu nu am nici aparat foto sa le trimit poze cu mine asa ca de ce sa nu încerc.Mulțumesc anticipat pentru voturi.Salutare

    Apreciază

  11. Buna. Sa zic asa as avea nevoie de o camera ca aceasta deoarce camera mea este VGa…se vede super aiurea. Bininteles nu imi permit sami cumpar una la fel de performanta ca aceasta. Situatia mea financiara e una specciala. Cu noroc sper ca poate am sa castig. Multumesc anticipat.

    Apreciază

  12. Aoleooo cat de „in urma” pot fi cu tehnologia asta, vreau si eu o camera web pentru:
    Sa ma pozez cu camera web in fata oblinzii sa vada lumea ca am camere cu fir! Cu cateva prelungitoare usb si acea camera web ar fi necasara sa VAD ce face vecinun de la etajul 3 (o leg de un matura pana la geamul omului) si nu in ultimul rand sa o folosesc pentru ce a fost ea creata!

    Apreciază

  13. Buna seara.
    Pe Wish List-ul meu cu ceea ce Imi doresc de ziua mea – 18 noiembrie, am trecută şi o cameră web. Îmi va fi foarte utilă pentru a ţine legatura cu părinţii mei aflaţi la mare distanţă şi care vor să îşi vadă singura nepoţică pe care o, fetiţa mea – Miruna.
    O seara excelentă!

    Apreciază

  14. pt. vidocall pe skype, si poate un mic proiect cu video live…. daca intredevar camera este atat de buna pt web… am o intersectie periculoasa in apropierea casei in care s-au intamplat foarte multe accidente… (tiruri rasturnate.. etc..) si de mult am tot zis ca pun un web sa fie tot timpul acolo… mai ales ca se apropie irna.. .:D

    Apreciază

  15. De mult timp imi doresc o camera web pe care nu am avut niciodata sansa sa imi cumpar una, pentru ca nu imi permit sunt o persoana mai modesta din punct de vedere financiar…
    – mi-o doresc pentru a o utiliza in conversatii pe chat
    – pentru a face cateva tutoriale despre diferite montaje electronice facute de mine,
    p.s mi-o doresc foarte mult!

    Apreciază

  16. Eu as avea nevoie de o camera web pentru ca parintii mei si majoritatea rudelor sunt plecate in strainatate iar o camera video m-ar ajuta sa mai tin legatura cu ei. Parintii si rudele mele vin numai de 2 ori pe an.:(((va rog ajutati-ma sa castig aceasta camera ca sa pot ia mai mult legutara cu ei.

    Apreciază

  17. Imi doresc acest web pentru a-l face cadou iubitului meu drag atunci cand nu este langa mine!

    Tot ce pot face
    in timp ce astept,
    este sa sper.
    Sa ma trezesc
    maine dimineata..
    si sa-mi vad iubitul printr-un A4tech genial! :*

    Apreciază

  18. Vreau să am această cameră web pentru că, în primul rând cea pe care o am deja e veche şi zici că mă văd la ea ca la tv anii 80.
    O vreau pentru ca nu pot sa particip la hangout-uri pe Google +, fara camera esti ca si mort, nu are farmec.

    Apreciază

  19. Sincer vă spun eu nu-mi doresc această cameră pentru mine. Nu am ce face cu ea. În schimb vreau să o fac cadou fratelui meu care întotdeauna m-a ajutat cu absolut orice și eu nu am avut posibilitatea nici până în ziua de azi „să-i plătesc cu aceeași monedă”; mai ales că suntem departe unul de altul. Ar însemna foarte mult pentru mine să pot să-i fac cadou această cameră performantă!

    Apreciază

  20. Ehehe, eu aş avea nevoie de o cameră web pentru că aş vrea să încep un proiect pe internet prin intermediul blogului meu, prin care să îmi înregistrez anumite monologuri pe care le interpretez, să împart şi cu alţii arta mea:)
    Mi-ar fi de mare ajutor una, că nu aş vrea să le filmez cu telefonul, să aibe calitate proastă.

    Apreciază

  21. Fratilor si surorilor pe vreme de criza citesc prin ziare ,ca bine se castiga facand videochat…pt imagine VGA nu da nimeni bani… da pt imagine cu A4TECH de 5 Megapixeli. cred ca as castiga ceva de aia vreau acest web….Sustine-ti-ma…..

    Apreciază

  22. Ochii mei, care reprezinta elementul – masculin s-au indragostit de obiectul acesta feminin. Ei vor sa fie fericiti. De ce sa le refuzam acest lucru ?!

    Apreciază

  23. Culmea snobismului : sa ai camera logitech si sa iti doresti una a4tech :))

    nu ca nu as avea timp dar sunt prea obosit sa fac bani de nu mai am timp sa muncesc

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.