FELICITĂRI!!! A remediat problema semnalată pe furios4you blog


De-a lungul timpului am învăţat cât de complicat este să lucrezi cu omul. Toţi avem mofturi şi figuri, binenţeles că într-o doză mai mică sau mai mare, dar avem. Important de reţinut este că în orice situaţie trebuie să-i vorbeşti frumos şi să-l respecţi. Da, da, ştiu, unii chiar nu merită. Asta e, facem un efort. V-am prezentat pe blog într-un articol https://furios4you.com/2011/10/22/ne-rad-curcile-un-semafor-pietonal-din-sibiu-are-imaginile-luminoase-inversate/ o problemă cât se poate de comică. Era vorba despre un semafor pietonal care avea inversate figurinele din sticlă. Într-o zi oarecare, trec pe acolo şi pe cine văd? Pe nenea cu semafoarele, montând de zori alte piedici pentru şoferaşi. Şi acum începe partea despre care vă spuneam la începutul articolului. În loc să mă duc la el revoltat şi plin de superioritate, m-am dus frumos şi calm, zicând: “Bună ziua, aţi venit ca să schimbaţi semaforul pietonal?” Se uită la mine preţ de câteva secunde şi murmură indecis: “Fuuriosforiu? Tu ai scris pe internet despre problemă? Măi, am primit o sesizare în care era ataşat textul tău.Când am ajuns acasă am intrat mai mult de curios”

Pffff, stai puţin şi trage aer în piept, tipul ăsta tocmai te-a făcut knockout, zic în gândul meu. Mă asigură că problema o să fie rezolvată şi îmi întinde mâna prietenos. Ne strângem mâinile şi plecăm fiecare-n treburile noastre. Când am avut drum pe lângă farmacia 24, am avut frumoasa surpriză să constat că problema s-a rezolvat. Felicitări

P.S: Iată că nu se ştie niciodată cine îţi citeşte blogul:D

2 gânduri despre „FELICITĂRI!!! A remediat problema semnalată pe furios4you blog

 1. salut!
  felicitări eşti printre cei pe care-i „răsfoiesc”.treabă faină ai făcut cu modificările…

  acum că tot te plimbi prin oraş, şi pe jos, nu numai cu maşina…te întreb: TU nu ai dat niciodată cu capu de vreun indicator? sau nu te-ai întrebat niciodată că ceva nu e în regulă?
  te întreb asta în ideea că „nu ştii niciodată” cine citeşte blogu!

  cu stimă.,
  mihai

  Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.