INCREDIBIL: Un copac din oraşul Cugir pune în pericol zeci de trecători


Un copac din oraşul Cugir pune în pericol zeci de trecători. Aceştia trec aproape milimetric pe lângă cuiele lui din dotare. Este cumva vorba despre inconştienţă? DA. Doar un “trilulilu” ar putea face aşa ceva fără să se gândească la pericolele la care sunt expuşi trecătorii. Hai să zicem că-ti rupi geaca, că-ţi găureşti haina de “pele” sau că te răneşti, cine suferă şi cine răspunde? Trotuarul este făcut în aşa fel încât doi oameni pot trece lejer unul pe lângă celălalt, dar gândiţi-vă că fiind iarnă riscaţi să vă rupeţi hainele sau chiar să alunecaţi, căzând în cuie. Şi dacă e să ne ducem la extreme, imaginaţi-vă trei patru copii care jucăuşi şi neastâmpăraţi din fire, se împing din greşeală în acele cuie lungi şi groase. Ce se poate întâmpla? Vă spun eu, nenorocire.

4 gânduri despre „INCREDIBIL: Un copac din oraşul Cugir pune în pericol zeci de trecători

 1. Daca tot ai sesizat puteti face putina munca comunitara si sa indoiti acele cuie sau le faceti ceva. Nu e greu,un ciocan mai maricel si in 10 minute n-ai ce face. E doar o sugestie sa nu o iei in nume de rau 🙂 .

  Apreciază

  1. a fost sesizata primaria si sper ca o sa se rezolve problema. eu cred ca inca tu nu ai patit nici o nasoala. de genu sa iasa cetateanul revoltat din curte cu mesajul: „ce-mi indoi bai cuiele”

   Apreciază

   1. Sunt de acord cu tine, mai sunt si cetateni din astia, tu vrei sa faci ceva bine si ei te iau la zor. Oricum faci o treaba excelenta, continua tot asa 🙂 .

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.