Ne râd curcile: Un semafor pietonal din Sibiu are imaginile luminoase inversateLa mare căutare prin Sibiu sunt sensurile unice şi semafoarele pietonale. Apărute subit, exact ca ciupercile după ploaie, aceste semafoare pietonale sunt foarte respectate de trecători. NOT. Acest articol nu este pentru a arăta respectarea sau nerespectarea acestor semafoare ci de a vă semnala o problemă cât se poate de comică.

Un semafor pietonal, situat în apropierea Farmaciei 24, are imaginile luminoase inversate. La culoarea roşie ar trebui să ilustreze o persoană care stă pe loc, cu picioarele lipite iar la culoarea verde ar trebui să arate o persoană cu picioarele depărtate, simbolizând mişcarea. Doar că suntem în Românica, ţara unde lucrurile sunt făcute pe fugă.

„Lasă măi că merge şi aşa. Doar vede prostu, verde trece, roşu stă.”

Da măi, e corect ce spui tu “cu culorile” dar nu te gândeşti că te faci de ruşinică la turişti? Unde în lume ai mai văzut ca o imagine “crăcită” şi “sparghetată” să simbolizeze “traversaţi”? Să nu mai punem şi faptul că e roşie:))

P.S: Dacă eşti daltonist, chiar ai pus-o de o mămăligă. Ori o mănânci tu ori te face maşina cocoloş:))

Publicitate

5 gânduri despre „Ne râd curcile: Un semafor pietonal din Sibiu are imaginile luminoase inversate

  1. Dar de ce zicem toti „Romania”. Nu tara este de vina ci oamenii. Daca „tara” ar putea sa faca ceva cred ca ne-ar da pe toti afara din ea.

    Apreciază

  2. stiu semaforul… in fiecare zi merg pe acolo la scoala … nu am obeservat problema sunt sigur ca majoritatea nu au observat… nu este o asa mare problema asta dar totusi bravo…. te sfatuiesc sa faci un blog cu poze despre drumurile neasfaltate si gaurite din Sibiu, poate asa le va repara si pe alea. :))) bafta

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.