Udrea cu mobilul, Boc cu “ipad-ilul”
Stimaţi cititori,
Emil Boc, Elena Udrea şi Roberta Anastase au fost la Sibiu pentru a ne vorbi multe şi mărunte. Dacă vreţi mai multe detalii, intraţi aici http://www.oradesibiu.ro/2011/10/14/video-emil-boc-elena-udrea-si-roberta-anastase-au-facut-declaratiii-incendiare-la-adresa-usl-ului-la-sibiu-galerie-foto/
După ce ne-au percheziţionat cei de la SPP, ne-au lăsat în sală. Iată cum le-am analizat comportamentul celor invitaţi. Să-i luăm pe rând, în funcţie de cât de “cuminţi” au fost în timpul discursurilor:
Roberta Anastase a fost cea mai răbdătoare şi non-tehnologizată femeie din stuff.

Elena Udrea a avut puţină treabă cu telefonul, zâmbind la unele sms-uri. Apoi, geloasă pe “mesiur” Boc, a luat tableta ipad la butonat. Însă nu pentru mult timp.

Emil Boc a tastat (mai tot evenimentul) la ipad (ca tot românul) zeci de caractere şi l-a cam durut la bască de discursuri şi de invitaţi. Dacă a stat pe internet sau şi-a scris discursul, nu ştiu exact. Cert este “că câ”nd a fost chemat să ţină discursul, nu s-a putut despărţi de ipad. Ba a şi citit de pe el:))

Eu, un adevărat “internetoman”, cu zilele online, pot să mă opresc atunci când situaţia îmi cere. Când plec undeva, îmi pun telefonul pe silenţios şi am grijă să nu tastez la laptop în disperare. Puţin respect faţă de persoanele cu care sunt în cameră nu strică. So, dacă eu pot să las toată tehnologia în repaus o oră, două, n, Boc de ce nu ar putea? Să fie el chiar aşa de solicitat pe “ipad-ură”?

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.