Răsfaţă-ţi papilele gustative cu noile sosuri Knorr


Aşa cum am scris în titlu, o să vorbim astăzi despre papilele noastre gustative. Pentru că suntem tot timpul grăbiţi, stresaţi şi dezordonaţi culinar, alegem de multe ori să înflulecăm ceva rapid, de multe ori nesănătos. Astăzi am participat la o prezentare Knorr, unde am fost informat cu privire la importanţa sosurilor într-o alimentaţie sănătoasă şi delicioasă. Două prezentatoare ne-au vorbit despre avantajele noilor reţete Knorr. Astfel am aflat că produsele sunt realizate din ingrediente 100% naturale, alese cu mare grijă. Scopul Knorr nu este doar de a vinde aceste sosuri ci de a proteja consumatorul şi mediul. Astfel ambalajele sunt realizate din materiale biodegradabile şi reutilizabile.

Sosuri preparate în 5 minute

Bucătarii prezenţi ne-au arătat cât de uşor se prepară un asemenea sos. Puţină brânză, puţin vin roşu, puţină pasiune şi hop, sosu-i gata. Mâncare sofisticată, vinuri alese şi sosuri delicioase, toate acestea numai bune de o cină romantică. Surprinde-ţi persoana iubită cu noile sosuri Knorr.
“În restaurant regulile spun că la carne albă merge un vin alb iar la carne roşie un vin roşu.”
Vedem astfel că arta culinară nu se învaţă de pe o zi pe alta. Totuşi nu trebuie să fim adevăraţi experţi ca să mâncăm sănătos. Trebuie doar să avem grijă la ingrediente folosite, atât la felul întâi, cât şi la felul al doilea. Şi dacă vrem să avem o masă memorabilă, binenţeles că vinul face diferenţa.

Publicul a degustat sosurile Knorr

Iată sortimentele: Sos Semi-Glace, Sos Piper verde, Knorr Lemon-Butter, Knorr Collezione Italiana Sos Carbonara şi Knorr Bază pentru sos de friptură.

Publicul a trecut la degustarea sosurilor Knorr iar la fiecare om în parte, o domnişoară frumuşică i-a adresat un set de întrebări. Sosul are gust autentic?, Sosul este prea sărat?, Sosul are un miros plăcut?, Sosul îmbogăţeşte gustul preparatului? Persoanele prezente la eveniment s-au conformat şi au răspuns sincer, în funcţie de gusturi.

Citate celebre

Vizitatorii au fost surprinşi şi amuzaţi de mesajele găsite pe mese.Le-au citit şi chiar le-au notat.
“Diavolul a venit la mine noaptea trecută şi a întrebat ce am vrut în schimb pentru sufletul meu. Eu încă nu pot să cred că am spus pizza.” Marc Ostroff

Nu am plecat cu mâna goală

Organizatorii s-au asigurat că nimeni nu plecă cu mâna goală de la eveniment. La ieşire din Hotelul Hilton, am primit o sticlă de “Prahova Vally – Fetească Neagră” şi şapte plicuri cu sosurile mai sus amintite. Aşa că nu vă mai reţin şi vă las să fugiţi la bucătărie ca să preparaţi delicioasele sosuri.

MAI MULTE INFORMAŢII GĂSIŢI PE  http://www.knorrpentrubucatari.ro/

Acest articol a fost scris pentru o campanie specială, vizând bloggerii din Sibiu.

Cel care promovează cel mai bine evenimentul câştigă  100 de euro.

2 gânduri despre „Răsfaţă-ţi papilele gustative cu noile sosuri Knorr

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.