Merită să-ţi răneşti semenii pentru un loc în cămin? Cică da


Am aflat ieri, că în secolul vitezei şi al inteligenţei, tot nu am scăpat de instinctul primar de turmă. De ce zic de turmă? Păi la orice eveniment mai măricel, ne comportăm ca adevărate brute, uitând că lângă noi sunt defapt, semenii noştrii. Exemple? O mie. Vă zic doar câteva. Primirea de ajutoare, vizitarea sfintelor moaşte, meciurile de fotbal, super ofertele de la magazine, etc, etc. Românul e pe principiul: “Talpez” (calc în picioare) tot ce e în faţa mea, doar ca să-mi ating scopul. La sfintele moaşte bătrânii leşină de la îngrămădeală, la super oferte se sparg uşile şi se aruncă cu bormaşini în cap (caz real) iar la fotbal dăm cu pumnii în cine apucăm. Hoooo frate, nu e ice age, nu e ultima zi pe pământ ca să te lupţi pentru supravieţuire.
Rănită în timp ce aştepta să-şi confirme locul în cămin
O domnişoară a aşteptat frumuşel la imensa coadă care se făcuse la intrarea cantinei ULBS. Doar că atunci când uşa se deschide, parcă ar fi un semnal de bătălie gen: “Atacaţi acum”. Când miraculoasa uşă se deschide, nimeni nu mai ţine cont de nimic şi se îngrămădeşte spre uşă. Nu se mai gândeşte că “plantează” coate şi chiar vorbe urâte.

“Heu vreu să prindă loc, lasămă sâ trăc” râgâind a cola şi seminţe

După cum se vede în poză, balustrada a fost ruptă, scoasă din perete şi îndoită. Nu acesta e locul unde vreau să punctez. Din cauza împinsăturilor repetate şi furioase, o domnişoară a căzut cu tot cu balustradă. S-a lovit la cap si la picioare. Cu siguranţă a părăsit turma pentru îngrijiri medicale. Balustrada a fost “aninată” la loc pentru ca turma să aibă în continuare de ce să se ţină atunci când se împinge.

Chiar nu putem să fim civilizaţi, să nu ne băgăm în faţă, să nu ne împingem şi să ne respectăm? Se pare că nu
Mai multe informaţii despre fată, mă refer la răni, nu am. Dar o să aflu. Dacă aveţi voi, formularul de contact vă este disponibil.

Un gând despre „Merită să-ţi răneşti semenii pentru un loc în cămin? Cică da

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.