În Sibiu există prima bancă pentru oameni pitici


Încep acest articol cu un link spre un blog de fotografie. Sunt curios câte click-uri o să daţi la link-ul următor:  http://cristinagargalie.wordpress.com/

Acum să vorbim despre alt moment funny petrecut în Sibiu. Mă deplasam frumuşel pe stradă, prin soarele arzător şi visam la un pahar de apă, suc sau bere. Orice doar să-mi potolească setea. În drumul meu spre fericire (acasă, unde mă aştepta o sticlă de suc rece) ce îmi este dat să văd? Prima bancă pentru oameni pitici din Sibiu. Am zis mirat: “Măi, salariile le-au redus, pensiile la fel dar chiar şi picioarele băncilor le-au redus? E prea de tot!”. Pe lângă faptul că dacă vrei să stai jos, rişti să-ţi dai cu genunchii-n gură, au pus şi ofertă specială. Oferta se referă la spătarul “băncuţei”, din care lipseşte jumătate.

“Cine se scoală de dimineaţă….prinde loc la spătar”

Un gând despre „În Sibiu există prima bancă pentru oameni pitici

  1. Incredibil dar se pare ca adevarat. Acum ce sa zic ori saraca banca a fost „vandalizata si torturata” de diversi indivizi ori astia au innebunit de tot si taie bancile ca sa scoata bani din fier sa mareasca bugetul :))

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.