MACioamenii sau cum să ne dăm mari


Am MAC, sunt tare! Aceasta este concepţia multor tineri care şi-au cumpărat o astfel de bijuterie. Ai MAC, eşti macio, nu ai MAC, eşti praf. Aici sunt două categorii de oameni: cei care cumpără un MAC pentru performanţele lui şi cei care cumpără un MAC pentru a se da mari, pentru a-şi etala potenţa financiară. Dar românul cum e inventiv, ce credeţi că a făcut? Super mega extra autocolantul MAC!!! WOW, adică nu mai trebuie să îmi cumpăr MAC? Pot să lipesc autocolantul pe laptopul meu penal şi să fiu macio?
“Fetele moare după mine când mecleptopu porneşte”
Acum cică e la modă ca fiecare să aibă un “măr” pe laptop. Dacă nu ai acel semn pe “lopată”, rişti să pleci plângând spre casă, cerând la bunul Dumnezeu să-ţi dea un “mecăit”. Vă povestesc o întâmplare funny la care am asistat. La o întâlnire cu prietenii, ca subiect de discuţie, ce credeţi că a picat? Cu şi despre laptop-urile deţinute. Şi dăi şi dăi: Eu am marca aia, eu am marca aia iar un tip zice: eu am MAC. Dintr-o dată, linişte de mormânt. Toţi miraţi şi entuziasmaţi întreabăm: Frate, tu ai MAC? Tipul răspunde sigur pe el: “DA măi, l-am cumpărat super ieftin de la un tip. Am făcut o afacere cu el, pffff, ce MAC de fiţă mi-am tras.” La care noi: să-llllll vedem, strigând în cor. Când colo ce vedem? Un laptop obişnuit care avea un ditamai autocolant pe el. Sper că vă imaginaţi ce mişto şi-a luat tipul.
Mai jos aveţi nişte imagini video surprinze la o nuntă, unde doi MACioamenii se dădeau mari cu aparatura din dotare. Toată fake.

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.