FENOMENE PARANORMALE 2: Fantoma ameninţă că se pişe pe furios4you


ASCULTĂ ÎNREGISTRAREA AUDIO CU: ”SĂ MĂ PIŞ PE TINE” :))

După ce a ajuns celebră prin toată România, fantoma noastră a trecut de la simple fapte paranormale la ameninţări puerile. După ce am relatat în următorul articol:  https://furios4you.wordpress.com/2011/06/24/fenomene-paranormale-camera-unde-lucrurile-dispar-fara-vinovat/ anumite fenomene ciudate care s-au întâmplat în camera mea, fantomela a început să ameninţe disperată.

Tot pe această cale vreau să vă arăt câteva statistici pe care le-a înregistrat articolul cu titlul “FENOMENE PARANORMALE: Camera unde lucrurile dispar, fără vinovat”.

-2785 vizite directe

-1264 vizite Facebook

-664 vizite Twitter

-412 vizite Google

-7 voturi la articol

-27 de comentarii

-23 de like-uri Facebook

-310 de retransmiteri pe Yahoo Messenger

-85 de retransmiteri pe Facebook

-5 retransmiteri pe Twitter

-60 de voturi în cadrul chestionarului cu următoarele răspunsuri:

*36 voturi- fantoma este un coleg de cameră

*9 voturi- fantoma există

* 9 voturi- fantoma sunt eu

* 6 voturi- dosarele x help

Şi pentru că bunătatea domnului furios4you este nemărginită, VĂ MULŢUMESC pentru fidelitatea cu care intraţi pe blog. Mărturisesc tot pe această cale, că articolul cu pricina a fost în top 5 cele mai citite articole ever de pe acest blog.

Acum, să vă povestesc continuarea la experinţa trăită. După ce am publicat articolul supărător, fantoma a căutat următoarea combinaţie pe google: “dan buzdugan furios 4 u”. Îi atrag atenţia pe această cale că furios4you se scrie furios4you şi nu furios 4 u. După ce a citit articolul şi a văzut că a fost făcută de ruşine în toată România, fantomela a început să-şi sune colegii de cameră. Doar că în loc să se obişnuiască cu gândul că asta e, a căutat-o cu lumânarea. Astfel a început să împrăştie tot felul de ameninţări cu şi despre furios4you. Ba că mă bate, ba că-mi arată ea cine e fantoma, ba că ea e cea mai ciumegă fantomă, ba că sare direct pe mine şi alte căcaturi PUERILE. Odată ajunsă la Sibiu, fantoma noastră a devenit mieluşel. Cum aşa? Pe simplul motiv că: “Nu are timp să se ocupe de mine”.

Vedem astfel că fantoma îşi recunoaşte faptele menţionate în articolul precendent. Altfel nu înţeleg de ce ar reacţiona în  halul acesta vulgar. Dar nu am ce face, trebuie să mă adaptez ţăranilor.

P.S: Ce ştie să facă cel mai bine un ţăran? Răspuns: Să înjure şi să scoată cuţitul. AAAAA, era să uit. Şi să se scarpine la cuc mimând cu gura o sugere.

P.S2: Opreşte-te până nu e prea târziu. Aici mă refer la publicarea unor materiale foto-video cu fantoma noastră în timp ce comite anumite infracţiuni.Poate se autosesizează şi poliţia pe această cale.

Despre ce vorbesc? Poate deduceţi din chestionarul de mai jos.

16 gânduri despre „FENOMENE PARANORMALE 2: Fantoma ameninţă că se pişe pe furios4you

      1. „La mine” cred ca vroiai sa spui…sunt doua cuvinte nu unul singur…;) si apropo…nu exista „P.S2” doar in cazul in care te referi la o consola video. Corect era P.P.S(post post scriptum) ….Dar banuiesc ca tu stiai deja asta din moment ce ai terminat jurnalismul.;)

        Apreciază

      2. Sunt multumit ca ai corectat „lamine”…=)) Dar e bine de stiut ce pot viitorii ziaristi din tara…;) Se vede ca se face scoala la voi!=))

        Apreciază

  1. am citit fara sa clipesc. doamne ce tarani sunt in romania. de eram in locul tau ma duceam la politie din start. sa vezi ce ti-l aranjam. nu mai iesea din casa veci.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.