FENOMENE PARANORMALE: Camera unde lucrurile dispar, fără vinovat


De trei ani fac aceeaşi greşeală, aceea de a sta într-un cămin studenţesc. Nu am crezut că viaţa într-un asemenea cămin este atât de grea. Nu din cauza locaţiei sau a condiţiilor, ci din cauza altor lucruri care se întâmplă. Dacă în primul şi în al doilea an am trecut cu bine, asist stupefiat la anumite fenomene paranormale petrecute în cameră. Aici, după părerea mea, există o fantomă, o entitate pusă pe fapte rele. De ce afirm acest lucru? Pentru că anumite lucruri dispar fără explicaţie. Lucruri cum ar fi: litri întregi de suc, feli zdravăne de pâine, cerneală pentru imprimantă sau zeci de coli de hârtie. Ocazional, mai apare o altă entitate, specializată în citirea sms-urilor. Rar, dar vine. Primul gest uman şi raţional e să-ţi întrebi colegii de cameră despre aceste anomalii. Doar că după ce i-am întrebat pe toţi, răspunsul primit fiind negativ, m-am întrebat oare dacă nu cumva e prezentă o a cincea persoană. Totuşi, am reuşit să observ un anumit tipar în comportamentul entităţii. Lucrurile amintite mai sus, dispar doar când subsemnatul este plecat la duş, pe la vecini sau chiar cu treburi pe afară. Nu de multe ori am mers pe drum cu frica-n sân, gândindu-mă la posibilele lucruri care or să mai dispară. Mă întorceam de afară cu următorul gând: “Oare ce nu mai găsesc de data aceasta”. După ce am terminat examenele şi licenţă, mi-am luat o mini vacanţă. Doar că această fantomă, supărată poate din cauza plecării mele, mi-a rupt patul. Prin ce metodă? Nu ştiu, zău. Aşa l-am găsit, rupt. Problema în sine nu a fost gravă, rezolvându-se în jumătate de oră (alt placaj), dar rămâne misterul acestor fenomene. După ce a sărit probabil pe patul meu, entitatea mi-a devorat şi jumătatea de sandwich care era pe masă.

P.S: Articolul este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Textul nu conţine nume sau imagini explicite, dar este posibil ca anumite persoane să cunoască această fantomă.

Iată şi dovada că patul a fost rupt de această entitate.

Răspundeţi sincer la chestionarul de la final.

36 de gânduri despre „FENOMENE PARANORMALE: Camera unde lucrurile dispar, fără vinovat

  1. Ma sincer eu co colegii de camera suntem ca fratii impartim tot mai putin femeile si alte chestii de igiena corpola, de la mancare la bani, de la calculatoare la laptop si telefoane. Deci sincer oricand pot sa ma servesc de la ei si ei de la mine.

    Apreciază

    1. corect, dar daca iti lipseste ceva sau cineva face ceva, cand da ochii cu tine iti zice. ba ti-am mancat salamu, imi era o foame. sau ba ti-am rupt naibii patu. scuze, il repar. eu nu saracesc dintr-o sticla de suc, o paine sau un top de hartie. dar imi place sa stiu atunci cand ceva imi este luat. nu asa e corect?

      Apreciază

  2. ba ce nesimtit. se vede de la o posta ca e vorba despre un coleg de camera. e un taran. as vrea totusi sa vad o poza cu individul.poate ii arat rusinica pe drum

    Apreciază

    1. Draga anonimule, ca totul sa fie ok, trebuie precizat faptul ca poza la care faci tu referire de pe facebook si nu a fost copiata sau reincarcata pe alt server. Amintim de asemenea ca link-ul primit este cel al profilului de facebook. Poza afisata are exact acel link de pe profilul de facebook. Pentru nelamuriri sau reclamatii cititi Termenii si Conditiile Facebook.

      Apreciază

    2. Sh pana la urma ce aveti voi cu aceasta fantoma???e treaba ei ce face…knd va va face voua ceva atunci duceti-va la ea si ziceti-i nu mai stati k boschetarii in fatza calculatorului sh comentati..:))

      Apreciază

      1. Pai vezi ca putem scrie corect cand vrem?De acum inainte te verific ca tu faci numai greseli de genu’ si te mai faci si de ras printre cititorii fideli!

        Apreciază

      2. nu e vorba de corect sau incorect. greselile sunt normale si criticile la fel. accept critici si sugestii oricand. crezi ca nu mai dorm bine daca ma verifici? bucura-te ca iti aprob comentarile:D

        Apreciază

  3. Hei alo ..baietii ..astia care tot vorbesc mult prost si fara rost ..dati-va in plm de cacati infecti… eu il sutin pe baiatul asta care…spune aceste lucruri intamplate…si din ce cauza?… o sa va spun pe scurt ..pt ca nu e momentul inca sa dezvalui ..un pact cu fenomene stranii sau disparitia lucrurile fara nestire
    ACEIASI prob o am si eu doar ca eu sunt in italia ..stau cu chirie cu mama si pr mea , de 6 luni ..incerc sa aflu unde au disparut niste perdele in care au fost bagate in masina de spalat ,spalandu-le si totodata intinse la uscat …au disparut …mama sufera de o boala rara a mainilor .iar in privinta asta poarta manusi sa ii mentina caldura …intro zi vine la mine si imi spune daca nu cumva am vazut manusile ei ..prin casa pt ca nu le gaseste de 2 zile ,am intrebat-o …unde le-ai pus ultima data ..si a spus ca imi aduc aminte ca le-am lasat pe noptiera de la pat urmand sa merg sa fac baie …si cand m.am intors sa le introduc in maini nu le.am mai gasit ..ok ..si-a cumaprat altele….dupa 1 sapt venind de la munca ..mama imi spune ..auzi ai luat tu nijte bani din seiful mik ? eu ..avand bani ..si tinand cont ca nu fac aceste lucruri ..niciodata ..si tinand cont de calitatile mele si personalitatea mea …i-am raspuns evedent ca NU din.seif lipseau 420 de euro ..in fine am trecut cu vederea si peste a 3a intamplare stranie …dupa 2 sapt ..adica azi .. i-am cerut imprumut pt 2 ore tableta mamei sa imi termin un proiect …mi=a spus ok ti.o dau ,cand m.am dus sa o iau in camera ei …am deschis usa .. vreau sa spun ca ma cuprins un aer rece si infricosator avand centrala data la 25 de grade ..in mare parte ..nu mi-am dat seama pe moment …ok am ajuns sa iau tableta …dar nu mai era in locul ei …m-am intors la masa sa o intreb unde este mai exact ca nu o gasesk …am mers imp la locul tabletei dar nici de data asta nu era in lokul acela ….spre seara adik cam acum 1 ora jumatate…mama a gasit in geanta ei MANUSILE care le pierduse …exact deasupra la vedere …geanta fiind deschisa …mama spune ca este foarte atenta si nici makar in casa nu lasa geanta deschisa ….imi puteti explica? si mie aceste intamplari ?..de ce apar lucrurile si dispar ..de valuare sau NU …. o sa va mai arat si un documentariu despre a doua realitate in care traim in 2 lumi diferinte dar la acelasi pas de punctualitate …sper ca am fost cat de cat explicit ..am scris aceste cuvinte tremurand ….de realitatea petrecuta in aceasta ..casa in seara asta merg la propietar sa ma interesez cine mai exact a locuit inaintea noastra

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.