Vă poftim să aterizaţi brusc în canal


Te-ai săturat de viaţă? Nu ai unde să cazi şi să te loveşti? Furios4you blog are soluţia. Plimbă-te în exclusivitate pe strada malului numărul 29 şi vei primi gratuit o căzătură într-un prea frumos canal. Canalul, cu o gură generoasă, este situat fix pe mijlocul trotuarului şi este marcat de mai multe semne de avertizare (asta în cazul în care noi acum visăm). Defapt, el nu are nici măcar o frunză pe care să scrie: “Atenţie boule, poţi să cazi”. Mai sunt incluse în dotări şi câteva apometre, doar nu ai vrea să cazi pe moale. Binenţeles că părţile corpului care vor urma izbite de acele ceasuri sunt alese prin licitaţie. Astfel după ce ai căzut şi te-ai lovit tare între picioare, încerci cu disperare să ieşi cumva de acolo. După zeci de minute de încercări, reuşeşti să vezi din nou lumina soarelui şi totodată zâmbetul oamenilor care râd de hainele tale murdare dar şi (opţional) de rânile tale. După ce ai din nou picioarele la nivelul trotuarului, găseşti la nici un metru de canal, un alt canal plin cu apă. Posibil amplasat tocmai pentru a te putea spăla pe mâini şi pe haine. Cei murdari tare sau care simt nevoia să se răcorească, pot repeta căzătura precedentă iar succesul este garantat.

P.S:  Acest articol este scris într-un mod comic dar situaţia este cât se poate de gravă. Aveţi grijă pe un mergeţi!!!

5 gânduri despre „Vă poftim să aterizaţi brusc în canal

  1. apropo de „podul” peste cibin. fetelor, voi tineti un pic la gleznele voastre? am vazut domnisoare cu tocuri de 10-15 calcand printre pietre si alte adevarate santuri. binenteles ca pantofii „fugeau” in toate directile iar fetele urlau de durere. plus ca risti sa ramai si fara tocuri.

   Apreciază

   1. tocurile ca tocurile, mai grav de picioare…eu am trecut o singura data cu tocuri, carefully, caci chiar nu aveam cum sa ocolesc atunci… in rest… nu fac scheme de genul asta 😉 dar pentru fetele care trec cu tocuri… think twice before doing it 😛

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.