Vrei vânzare? Scoate sânii la înaintare!!!


Offff, câte s-au întâmplat în cadrul evenimentului Sibiu Bookfest!!! Totuşi o să mă axez strict pe ultima zi de vânzare. Dacă Editura Nemira, la care am lucrat, a venit cu o reducere semnificativă, de la 25% la 50%, vedem că alte edituri au găsit o metodă mai ingenioasă. Astfel se ia una bucată femeie, se îmbracă cu una bucată decolteu iar apoi se poziţionează excitant cam 90% din timp. O poziţie în care “bidoanele” să fie vizibile pentru domnii necăsătoriţi sau chiar căsătoriţi, care doresc să lectureze cartea numită “Sânii vânzătoarei”. Dacă unele edituri au venit cu reduceri şi oferte, vedem totuşi că românul este inventiv. De ce să piardă el bani făcând reducere? Nu mai bine reduce din textilă? E mult mai bine aşa. Că bărbatul e prost şi se uită, chit că e însurat. Astfel raionul doamnei din imagine avea cei mai mulţi vizitatori, dar curios, nimeni nu a cumpărat. Venea omul, îşi „clătea” ochii cu “bidoanele” dânsei iar apoi pleca bucuros spre casă, unde-l aştepta soţia sau mânuţa. HAI LA “BIDOANE” SIBIENI!!!

9 gânduri despre „Vrei vânzare? Scoate sânii la înaintare!!!

 1. trebuie sa recunosti ca era o caldura infernala… si mai trebuie sa recunosti ca tu esti invidios ca nu aveai ce expune… ma rog, in afara de carti… in interes personal :)) 😛

  Apreciază

  1. corect, era o caldura infernala. dar asa cum ventilatorul nostru a venit tocmaaaaiii de la Cluj, erau solutii. problema este ca doar in ultima zi a venit asa, in restul zilelor venind super imbracata

   Apreciază

   1. Sincer eu nu cred ca cineva achizitioneaza carti din motive de genul 😉 Dar, daca doamna a considerat asta o strategie de marketing, sunt convinsa ca a fost totusi initiativa proprie 🙂 Nu stiu exact de la ce editura era, dar ma gandesc ca sunt totusi ceva mai seriosi ;))

    Apreciază

   2. si sincer oana, ai fi foarte surprinsa din ce motive ciudate cumpara lumea anumite carti. cea mai tare intamplare de la targ: un politist se apropie si zice: „ce carti aveti?” iar eu zic, „SF, horror, politiste!” la care el zice: „aaaa politiste nu-mi plac”:))

    Apreciază

   3. Si apropo de editura, m’am uitat din nou peste postare dupa ce ai raspuns, si e destul de sugestiva prima poza :))

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.