Prince William & Catherine Middleton: Nunta regală LIVE pe internet


Vezi înregistrarea nunţii pe

http://www.youtube.com/theroyalchannel

sau

http://www.oradesibiu.ro/2011/04/29/live-video-royal-wedding-de-la-londra-vezi-aici-in-direct-casatoria-lui-william-cu-kate-middleton/


Lume lume din nou mare ştire. Nunta regală este live pe internet şi pe mai toate televiziunile ţării noastre.Le urez pe această cale CASTEL DE PIATRĂ!!! Astfel se urmăresc din nou rating-uri uriaşe. Pe scurt, nunta constă în căsătoria prinţului William cu Kate Middleton şi va fi oficiată astăzi, la catedrala londoneză Westminster unde participă cele mai tari VIP-uri ale lumii. Fiţe, bogăţie, maşini de epocă şi mâncăruri alese vor fi oferite invitaţilor. Mă tot întreb ce e aşa de special la această nuntă, nu sunt tot oameni? Înţeleg că au o istorie aparte şi sunt de aşa zisul sânge nobil dar cred că televiziunile fac abuz de acest subiect. În ultimile săptămâni pe majoritatea posturilor importante am văzut doar acest subiect. Nu am nimic cu mirele sau cu mireasa, bravo lor pentru reuşită. Dar e prea exagerat, prea fiţos şi prea tabloidizat subiectul nunţii.

mydaily.co.uk

VEZI PROGRAMUL NUNŢII:

Ziua nunţii, 29 aprilie, va începe la ora 07.15 GMT cu sosirea primilor invitaţi din cei 1.900 la Abaţia Westminster, cel mai cunoscut edificiu religios din Londra, situat în centrul istoric al capitalei britanice.

La ora 08.50 GMT vor fi primiţi demnitarii străini, în timp ce la 09.15 GMT prinţul William va ajunge în faţa abaţiei cu un Bentley, însoţit de fratele său, prinţul Harry, care va fi şi cavaler de onoare.

La ora 09.20 GMT capetele încoronate invitate la nuntă îşi vor ocupa locurile în abaţie, urmate la 09.27 GMT de mama lui Kate Middleton. La ora 09.30 GMT o parte din familia regală britanică îşi va face la rândul său intrarea, urmată la 09.42 GMT de prinţul Charles, tatăl mirelului, şi de soţia sa Camilla.

La 09.45 GMT regina şi soţul său, Ducele de Edinburgh, vor fi ultimii care vor trece pragul abaţiei înainte de miri, aşa cum cere protocolul.

La ora 09.51 GMT Kate Middleton va părăsi apartamentul regal din luxosul hotel Goring, unde îşi va petrece noaptea de dinaintea nunţii, la 800 de metri de Buckingham Palace, şi va ajunge la abaţie cu un Rolls Royce.

La ora 10.00 GMT mireasa va intra în naos la braţ cu tatăl său, Michael. Ceremonia se va încheia la 11.15 GMT, iar cuplul va pleca în caleaşcă spre Buckingham Palace, urmat de cinci echipaje care vor transporta familia regală şi pe părinţii lui Kate, sub escorta regimentului celebrei Household Cavalry, în mare ţinută.

Alaiul va trece prin faţa Parlamentului, Big Ben-ului, cartierului Whitehall unde se află reşedinţa premierului şi sediile unor ministere, Horse Guards Parade, Trafalgar Square şi The Mall, marele bulevard care duce la palatul situat în spatele parcului St. James. Cei 2,02 kilometri ur urma să fie parcurşi de cuplu în 15 minute, care va saluta mulţimea adunată de-a lungul traseului.

La 11.40 GMT invitaţii se vor aduna la rândul lor la Buckingham Palace. La 12.25 GMT regina şi tinerii miri vor apărea la balconul palatului, însoţiţi de membri ai celor două familii.

La 12.30 GMT Kate şi William vor asista de la balcon la o paradă aeriană. Regina va oferi apoi o recepţie la Buckingham Palace la care vor lua parte circa 650 de invitaţi şi care ar urma să dureze aproximativ două ore.

La ora 14.30, tânărul cuplu căsătorit ar urma să se retragă la palatul Saint James pentru a se odihni, punct din program care nu a fost confirmat încă oficial.

Seara, tatăl mirelui, prinţul Charles, va oferi un dineu la care vor lua parte circa 300 de invitaţi, urmat de o seară de dans pentru prietenii apropiaţi şi familie.

AGERPRES

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.