Ce se ascunde în geanta unei femei? MULTE


Ştiu şi ştim prea bine că poşeta unei femei este (din punctul ei de vedere) cel mai important lucru. Astfel am ajuns să vedem pe stradă femei care au poşete din ce în ce mai mari. Aceste poşete tind să se autodenumească “cufere fermecate”. De ce fermecate? Păi e simplu. Orice lucru vrei să foloseşti , este imposibil să nu-l găseşti acolo. Astfel de la o geantă mică şi finuţă s-a ajuns la adevărate “poşetoaie” gen celei din poză. De ce credeţi că la o tentativă de jaf, femeia răspunde mulţumită: “I-am dat cu poşeta în cap şi a fugit”. Păi la câte kilograme avea poşeta cred şi eu că l-a durut. Astfel o să încep prin presupunerea conţinutului unui astfel de cufăr:
-2-3 rujuri de diferite mărimi şi culori
-2 sticluţe de acetonă
-2 kilograme de vată
-4 recipiente cu ojă de diferite culori, unele cu sclipici altele cu flori aplicabile:))
-creion de ochi, creion de pleoape, creion de desenat sau Dumnezeu mai ştie de care.
-pudră de faţă şi toate etc-urile pe unde se mai foloseşte.
-diverse perechi de cercei pentru diferite situaţii neprevăzute.
-oglindă mare şi ovală
-încă o oglindă mică şi pătrată folosită în special când cea mare te arată prea grasă sau urâtă.
-jumătate de fabrică de serveţele.
-2-3 telefoane de fiţe. Se folosesc de preferinţă telefoane care atrag uimirea celorlalţi.
-încărcătoarele telefoanelor. Chiar şi cele din trecut care acum s-au stricat.
-agenda cu toate numerele piţipoancelor. Aaaaa, am uitat de bonurile de reîncărcare în valoare de 100 euro. Asta în cazul în care nu posedă un abonament cu 2000 de minute “nelimitate” în orice reţea terestră şi extraterestră.
-ghid turistic al tuturor mall-urilor din România precum şi noile oferte actualizate la minut. Nu ştiu cum dar sunt actualizate permanent.
-unele femei îşi mai bagă în poşetă chiar şi câinele, purcelu sau măgaru……
-sau vibratorul şi alte jucării sexuale
-portofelul cu bani,acte,carduri,iconiţe,cărţi de vizită de la Avon, Oriflame sau orice altă firmă de cosmetică sau îmbrăcăminte.
-era să uit de raftul de gumă orbit proaspăt cumpărat.
Acest conţinut al poşetei este pur fictiv şi poate în unele cazuri grosolan de exagerat. Totuşi nu pot garanta că nu există femei a căror poşetă depăseşte cu mult cele menţionate mai sus. Cred totuşi că cel mai important lucru din poştea unei femei este telefonul. Dacă nu găseşti un lucru în poşetă, poţi foarte uşor să-ţi suni reprezentantul de vânzări:)) şi să faci o nouă comandă. Poate chiar o comandă prin curier. Sau avion? Haideţi nu fiţi rele, daţi un like, că noi tot vă iubim.
P.S: Dacă un bărbat are în mână o plasă cu o sticlă de bere, se simte atât de încomod şi îngreunat, încât se gândeşte cu disperare să bea berea şi să arunce pet-ul. Nu-i aşa?

P.S2: Mirela spune că şi tampoanele joacă un rol important în viaţa unei femei. Eu am crezut că se rezolvă totul când am menţionat vată. Sau nu mai e ca pe timpuri?:))

20 de gânduri despre „Ce se ascunde în geanta unei femei? MULTE

  1. :)))))….Dane esti tare!Ai uitat sa specifici de inca un lucru care e de nelipsit in geanta noastra niciodata, indiferent de marime, indiferent de model si de culoare…ordinea…:))

    Apreciază

  2. Chiar era mai demult o leapsa prin toata blogosfera feminina in care trebuia sa ne etalam minunatiile din genti, am fost surprinsa si eu in unele cazuri cate se pot ascunde in micile/in general marile traiste :)))
    Ar mai fi de mentionat ochelari de vedere, de soare, rimel, placa de par, clame, spray paralizant, pieptene si multe alte nebunii. Greu cu femeile.

    Apreciază

    1. dap, vad si eu cu prietena mea. pana plateste la magazin dureaza parca o vesnicie. de multe ori ma distantez un pic de rusine fata de ceilalti cumparatori care asteapta la coada. apropo, nu va puteti tine portofelul in buzunarul din spate ca baietii?

      Apreciază

      1. De cele mai multe ori si portofelul e plin cu de toate, carduri nefolosite, permise de biblioteca, bilete, tot felul de bazdaganii, plus ca exista o posibilitate mare sa fie de acela mai lung, nu mai patratios ca al baietilor… si n-ar da chiar bine in buzunar la spate :)))

        Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.