Din cauza preţului exagerat al carburantului, pompele şi-au dat blue screen!!!


Fiecare utilizator de pc urăşte atunci când pe ecran îi apare un superb blue screen şi pierde toate datele pe care le-a avut deschise şi binenţeles nesalvate. Un blue screen nu vine niciodată când ai toate datele salvate sau nu eşti la pc. Ci el apare atunci când ai mai mare nevoie de pc şi eşti presat de timp.De ce?  Habar nu am. Poate că aşa e legea universului. Trecând pe lângă o benzinărie din Sibiu observ că la toate pompele, calculatoarele şi-au dat blue screen. Poate din cauza soft-ului defectos marca Microsoft sau poate din cauza preţului exagerat al combustibilului. Iată că asistăm în premieră la o metodă inedită de protest din partea calculatoarelor. Astfel s-au înţeles între ele şi la o oră stabilită au intrat într-un blue screen ruşinos. Am întrebat angajaţii benzinăriei despre problema apărută la pompe iar ei au declarat următoarele:

„Este o problemă de sistem şi aşteptăm echipa IT pentru remedierea ei. Pe lângă calculatoarele pompelor a mai cedat şi calculatorul de la casa de marcat, făcând imposibilă încansarea banilor. Până la repunerea în funcţiune a reţelei de calculatoare, activitatea comercială a staţiei este oprită.”

Iată top 10 locuri unde chiar nu ai vrea să vezi un blue screen:

1- în valiza nucleară a preşedintelui american

2-într-o navetă spaţială

3-într-un avion

4-într-un submarin

5-pe ecranul unui bancomat imediat după ce ai văzut mesajul „Ridicaţi suma” dar nu ai primit nimic

6-pe ecranul unui aparat medical vital vieţii

7-pe gps-ul maşinii atunci când habar nu ai unde eşti

8-la examenul auto (proba teoretică)

9- pe telefonul de pe care copiezi la examen

10- când te uiţi pe laptop la un film porno şi aproape te-ai terminat:))

Care vă place cel mai mult din listă?

7 gânduri despre „Din cauza preţului exagerat al carburantului, pompele şi-au dat blue screen!!!

  1. am patit faza cu bancomatul, dar nu era nimeni in spatele meu si am asteptat destul de mult timp pana a mai avut o secunda de licarire si am putut vedea sold indisponibil…desigur cardul nu era al meu si am vrut sa il lichidez :))
    N-as mai vrea sa patesc lucruri de genul asta!

    Apreciază

  2. Numai produsele Micro$oft au prostul obicei de a arata blue screenuri ..de capul lor..La Mac sau Linux..nu exista asa ceva, doar „kernel panic”..:P dar la astea nu apare decit daca-si baga careva neavizat mana..

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.