Aşa cum aflăm din titlul articolului, zeci de oameni au trecut pe culoarea roşie a semaforului din Sibiu în ciuda pericolului la care s-au expus. În doar zece minute de filmare am surprins zeci de persoane, tineri sau bătrâni, care treceau neregulamentar drumul fără nici o problemă. Deşi semaforul era roşu iar maşinile treceau cu viteză, trecătorii aşteptau până apărea un culoar liber şi pac…treceau. Nici chiar un bărbat care avea un copil mic pe umeri nu a aşteptat cele 70 de secunde la semafor, era prea grăbit ca să se oprească. A pus în pericol atât viaţa sa cât şi pe a copilului său. De multe ori lumea trece atunci când (cred ei) este suficient spaţiu între două maşini. Dar de multe ori această aproximaţie este falsă, maşina apropiindu-se mult mai repede surprinzându-i astfel în mijlocul drumului. Dar ce contează atâta timp cât nu mai stau la semafor ca orice om civilizat. Văd că această metodă de a trece pe roşu a devenit la modă şi este practicată pe scară largă. Revenind la semaforul pietonal şi la oamenii care treceau inconştienţi strada, vreau să vă relatez un moment super tare. O poliţistă comunitară şi-a făcut apariţia pe trotuar, aşteptând culoarea verde a semaforului pietonal. Ca niciodată, trecătorii au stat cuminţi până ce timpul a expirat şi doar apoi au trecut strada. Poate de frica unei amenzi sau poate din spirit civic. Atunci am zis: “Băi ce bine ar fi să stea un poliţist la fiecare trecerea de pietoni”.

Anunțuri

Despre Buzdugan Dan-Claudiu FURIOS4YOU

Jurnalist/ Fotograf/ Editor Foto-Video/ Expert IT

7 răspunsuri »

 1. Catalin spune:

  Innabunesc oameniiiii!!!!!!:)):))

  Apreciază

 2. […] This post was mentioned on Twitter by furios4you, furios4you. furios4you said: Zeci de persoane au trecut pe culoarea roşie a semaforului pietonal din Sibiu http://wp.me/p3k4K-154 […]

  Apreciază

 3. calin blaga spune:

  trebuie sa recunosti ca e cel mai idiot semafor din Romania, daca nu din lume!! O strada nu se poate traversa in doua etape cu 2 semafoare! E o idiotenie!

  Apreciază

 4. vlad spune:

  Acum e drept ca nu e legal , doar ca acolo e un semafor cel putin ciudat , pentru 2 metri de strada stai 1 minut , si cand treci de asta , se face rosu cel de dupa, care dureaza vreo 20 de secunde . Semaforul e idiot , asta e , n-avem ce face desi e complicata si intersectia. Dar exista o trecere la vreo 50 de metri parca nesemaforizata , care e mai usor de folosit, deci, regula e regula, si e impusa de situatia complicata din intersectie. Pot si eu sa ma autodenunt, nu? :)))))))

  Apreciază

 5. onlypaul spune:

  Asta e România, n-ai ce-i face.

  Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s