Chinezii nu ştiu să falsifice bine eticheta unui produs


Conform unei etichete găsite ataşată unei haine, cumpărătorul ar trebui să aibă între 60 şi 170 de ani. Am tot stat şi m-am gândit, băi ce chestie, auzi 170 de ani. 170 de ani nu a trăit nimeni încât să-şi mai poată cumpăra o asemenea haină. Zic bine bine, e greşit, dar hai să văd, poate au vrut să scrie zile, săptămâni sau luni. Astfel ca să nu săriţi toţi în capul meu (ank_shtrengaritza@yahoo.com zice că se cacă pe pieptul meu şi alte injurii inutile şi puerile. Cine ştie, poate sunt demodat şi acest lucru este un nou fetiş) o să dau câteva variante:

Varinata 1: Vârsta este trecută în zile, astfel 60 de zile=aproximativ două luni iar 170 de zile=aprozimativ 6 luni. Doar că atunci întră în conflict cu înălţimea inscripţioantă. Astfel la doar 2 luni, copilul are 60 de cm înălţime iar la 6 luni ar avea peste 1 metru jumătate înălţime. Wow, asta da creştere rapidă.

Varianta 2: Vârsta este trecută în săptămâni, astfel 60 de săptămâni= aproximativ 15 luni. La vârsta aceasta ar cam bate corect cei 60 de centimetri înălţime iar 170 de săptămâni= aproximativ 42 de luni. Iată că la doar 42 de luni, copilul deja are peste  un metru jumătate.

Varianta 3: Vârsta este trecută în luni, astfel 60 de luni= aproximativ 5 ani, copilul ar măsura 75 de centrimetri înălţime iar 170 de luni=aproximativ 14 ani ar măsura 1 metru şi 75 de centimetri înălţime.

Iată că avem parte de o etichetă extrem de idioată. Chinezii când falsifică îmbrăcămintea pe canoe iar etichetele le printează din zbor, nu se uită şi la corectitudinea datelor. Dar ce contează, las că omul se descurcă şi aşa. Noi să fim sănătoşi şi să avem bani până la 170 de ani .

FOARTE TARE

7 gânduri despre „Chinezii nu ştiu să falsifice bine eticheta unui produs

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.