Mergând spre casă, am observat două persoane plasate în mijlocul celei mai aglomerate artere rutiere din Sibiu. Am scos repede camera şi am început să îi filmez. Era un tip cu o pereche de căşti la gât care stătea sprijinit de un indicator rutier iar celălalt îi făcea poze cu un aparat aşezat pe trepied. Văzând că tipul îşi ţinea mâna la obraz, am dedus imediat că are o durere de măsea şi că vrea să-i facă o ultimă poză înainte de a o extrage. După aceea m-am regândit: “Bine bine, măseaua nu-l doare, atunci pentru ce naiba îşi face poze chiar în mijlocul drumului?. Să fie pentru hai încă cinci sau pentru faţă de bucă?”  Într-un final m-am plictisit teribil văzându-i cum pozează şmechereşte şi am pornit spre casă. Acum, răspundeţi sincer la sondaj!!!

Anunțuri

Despre Buzdugan Dan-Claudiu FURIOS4YOU

Jurnalist/ Fotograf/ Editor Foto-Video/ Expert IT

11 răspunsuri »

 1. gigel spune:

  puteai fi mai inspirat privind optiunile sondajului… si daca nu ai observat, avea ceva casti la urechi, probabil era vreun dj… + aparat foto semiprofesional.. nu e neaparat COCA !

  Apreciază

 2. Catalin spune:

  De prost ce ii:))))) pentru ce altceva:)))))

  Apreciază

 3. Dannielph spune:

  Paote face un film, un clip. Cum ar fi ca de te vad pe strada sa te filmezi de ce stai pe strada, nu neaparat facand poze 😉

  Apreciază

 4. d spune:

  pp…pe..pentru ca pitong!

  Apreciază

 5. Mary spune:

  cam neinteresanta faza q sondajul asta….nu e singura pers kre face poze pe strada sau cv de genu…in caz de nu ai obs pe fb sunt multe pers k el…si sunt alte faze mai banale dar dak u ai considerat-o pe asta a fiind cv anormal e clar,….nu mai comentez…:):):)

  Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s