SONDAJ: Pentru ce credeţi că îşi face poze tânărul din imagini?


Mergând spre casă, am observat două persoane plasate în mijlocul celei mai aglomerate artere rutiere din Sibiu. Am scos repede camera şi am început să îi filmez. Era un tip cu o pereche de căşti la gât care stătea sprijinit de un indicator rutier iar celălalt îi făcea poze cu un aparat aşezat pe trepied. Văzând că tipul îşi ţinea mâna la obraz, am dedus imediat că are o durere de măsea şi că vrea să-i facă o ultimă poză înainte de a o extrage. După aceea m-am regândit: “Bine bine, măseaua nu-l doare, atunci pentru ce naiba îşi face poze chiar în mijlocul drumului?. Să fie pentru hai încă cinci sau pentru faţă de bucă?”  Într-un final m-am plictisit teribil văzându-i cum pozează şmechereşte şi am pornit spre casă. Acum, răspundeţi sincer la sondaj!!!

11 gânduri despre „SONDAJ: Pentru ce credeţi că îşi face poze tânărul din imagini?

 1. puteai fi mai inspirat privind optiunile sondajului… si daca nu ai observat, avea ceva casti la urechi, probabil era vreun dj… + aparat foto semiprofesional.. nu e neaparat COCA !

  Apreciază

  1. iti garantez eu ca facea poze, sau mai nou se filmeaza cu blitz? tocmai de aceea am pus sondajul. ca sa nu fac eu afirmatii inutile, idioate sau neadevarate, am ales sa raspundeti voi. mersi de comentatiu

   Apreciază

 2. cam neinteresanta faza q sondajul asta….nu e singura pers kre face poze pe strada sau cv de genu…in caz de nu ai obs pe fb sunt multe pers k el…si sunt alte faze mai banale dar dak u ai considerat-o pe asta a fiind cv anormal e clar,….nu mai comentez…:):):)

  Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.