Cât de dila dila trebuie să fii ca să-ţi sheruieşti conversaţiile de pe yahoo messenger?


Cât de dila dila trebuie să fii ca să-ţi sheruieşti conversaţiile de pe yahoo messenger? Răspunsul este FOARTE DILA DILA. Lumea când dă share pe odc, apex sau alte programe, nu se uită exact la ce dă share ci doar să dea ca GB. Astfel am întâlnit cazuri când lumea şeruia poze intime, poze personale, documente cu pinuri bancare, documente cu parole etc etc. M-am hotărât să fac un mic tutorial despre cum poţi citi conversaţiile altora de pe yahoo messenger. E simplu şi banal. Deschizi odc-ul sau apex-ul şi după ce ai intrat pe câteva huburi dai să caute cuvântul: “profiles”. Rezultatele sunt de-a dreptul şocante. La un număr de 30 de huburi deschise, au rezultat peste 3000 de fişiere de conversaţie. Deci avem de unde alege atât conversaţii cât şi id-uri. Este un gest “diladilibil” ca să şeruieşti toată partiţia C. În primul rând pentru că oricine are acces la program files,windows,desktop şi tot ce mai ai tu pe partiţia C. Eeee, în partiţia C se află şi toate conversaţiile tale realizate pe yahoo messenger care pot fi copiate cu uşurinţă de alţi utilizatori conectaţi pe hubul respectiv. Eu vă dau un sfat util: “Nu şheruiţi niciodată partiţia C sau alte partiţii care conţin date importante sau debifaţi din yahoo messenger “Preferences/Arhive/Yes, save all of my messages”

10 gânduri despre „Cât de dila dila trebuie să fii ca să-ţi sheruieşti conversaţiile de pe yahoo messenger?

  1. era un cântec al celor de pe stradă: mamelor din lumea-ntreagă, eu vă dau un singur sfat, nu lăsaţi copiii pe stradă din pricina unui bărbat…
    oricine-ar da un singur sfat, unuia care nu vrea să asculte şi i se pare că el ştie ce e computerul lui…, nu va fi ascultat. o să mai fie mulţi care-şi pun la vedere aceste lucruri – unora chiar le place, alţii o vor face din neglijenţă şi neştiinţă.
    de-aceea e nevoie de-o şcoală în toate, chiar şi-n tehnologie, nu suntem născuţi toţi ingineri.

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.