Huliți pentru că am îndrăznit să cerem respect în trafic pentru pietoni


Reporterul Ora de Sibiu a solicitat ajutorul poliției comunitare pentru că trecerea de pietoni este blocată aproape zilnic la intersecţia străzilor 9 Mai şi Brutarilor. Proprietarii acestora au ripostat dur, aducând injurii reporterului Ora de Sibiu. mai multe detalii pe http://www.oradesibiu.ro/2010/11/09/topul-marlanilor-huli%C8%9Bi-pentru-ca-am-indraznit-sa-cerem-respect-in-trafic-pentru-pietoni/

8 gânduri despre „Huliți pentru că am îndrăznit să cerem respect în trafic pentru pietoni

  1. Fratioare, esti prost rau de tot! Serios. Faci de rusine in primul rand meseria de reporter/jurnalist in tara asta, in al doilea rand facultatea pe care o urmezi si pe toti colegii tai fosti, actuali si viitori, si in al treilea rand te faci de ras pe tine prin subiectele oe care tu le livrezi ca fiind mari gaselnite si super actiuni si manifestari ale spiritului tau civic exacerbat.
    Si apropo, stii banuiesc ca ,,provocand” o stire incalci toate normele deontologice si etice ale meseriei in al carei exponent pozezi.
    In rest iti recomand sa nu te mai pronunti in numele tuturor cetatenilor si mai usor cu entuziasmul si infatuarea

    P.S. inainte sa postezi io zic sa dai cuiva sa verifice ce scrii si cum scrii.

    Apreciază

      1. prietene, io nici nu am carnet (si asta ti-o spun doar ca o picanterie. poate faci cumva o ,,stire” din informatia asta)
        si iti mai propun odata: LASA INGAMFAREA SI IMFATUAREA INAINTE SA DAI SIGN-IN PE BLOG!!!!! nu e o amenintare pentru ca am pretentia ca sunt peste acest nivel, dar iti promit ca lucruri foarte urate se pot intampla daca nu incetezi sa te mai joci de-a reporteru’ de investigatie cu persoanele nepotrivite.

        ,,Viata e complexa si are multe aspecte.”-Filantropica 2002

        Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.