Un mim a reuşit să-i facă pe trecători să râdă şi apoi a dăruit bomboane


Îmbrăcat în totalitate într-un costum alb, un mim a făcut show pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Sibiu la doar doi paşi de centrul oraşului. Mimul, extrem de talentat şi devotat meseriei sale, a fost la rândul lui încântat de zecile de persoane care l-au fotografiat sau filmat. Copii au fost în centrul atenţiei tocmai pentru că, punând bani în cutiuţă, mimul se mişca haios. Cei care nu s-au zgârcit şi au donat cât de puţin, au avut parte de o bombonică dulce şi de un semn prietenos (Peace \/). Cei care nu au contribuit la buzunarul mimului nu au fost răsplătiţi cu mişcare şcenică şi au plecat cu gura amară. Limita de vârstă a dispărut ca prin minune, mergând la mim părinţii sau chiar bunicii copiilor.

4 gânduri despre „Un mim a reuşit să-i facă pe trecători să râdă şi apoi a dăruit bomboane

  1. Buna ziua! Sunt foarte curios cum se numeste acest domn! Ma intereseaza deoarece as vrea sa invat cate ceva de la el…. Credeti ca ma puteti ajuta va rog?

    Apreciază

  2. L-am vazut azi in Craiova.M-a facut sa rad cu lacrimi.Am trecut pe langa el si brusc mi-a pus mana in cap si toata lumea a inceput sa rada. :))) E foarte talentat.Bravo lui! E incredibil…

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.