N-am semnalizare doar remorcă tare


Offf offf românul ăsta care este aşa de inventiv, mă uimeşte de fiecare dată. Astăzi este vorba despre o remorcă pe care scria mare:”Fără semnalizare”.Păi domnule şofer cum circuli pe drumurile publice fără semnalizare? Dacă faci accident?Dacă şi dacă, sunt o mie de motive pentru care nu trebuie să ai semnalizările defecte. Dar în România merge şi aşa, doar cu un text de avertismnet. Ceva de genu:”Boule nu am semnalizare iar dacă te bagi în mine eşti prost şi analfabet că n-ai citit”. Aşa bine merci îmi pun şi eu la maşină: “Atenţie nu am stopuri!!!Motiv:Consumă bateria”. Şi te miri de ce sunt atâtea accidente din cauza unor inconştienţi.

Publicitate

6 gânduri despre „N-am semnalizare doar remorcă tare

  1. Buna ziua, sunt administratorul site-ului http://hi5-detect.com, doriti un link exchange cu acest site? daca da, as dorii sa fiu trecut cu titlu: detect hi5, iar link-ul anterior, astept un mail inapoi cu titlul si link-ul dumneavoasta in cazul in care acceptati. Multumesc.

    Astept mail la pricop2008 [at] yahoo.com

    Apreciază

  2. In Regulamentul de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului privind circulatia pe drumurile publice, articolul 157, litera d, spune urmatoarele: Conducatorul autovehiculului remorcat este obligat sa semnalizeze corespunzator semnalelor efectuate de conducatorul autovehiculului tragator. Atunci cand sistemul de iluminare si semnalizare nu functioneaza, este interzisa remorcarea acestuia pe timpul noptii si in conditii de vizibilitate redusa, iar in ziua poate fi remorcat daca pe partea din spate are aplicata inscriptia „Fara semnalizare”, precum si indicatorul „Alte pericole”. Se pare ca tu esti cel inconstient in acest caz

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.