Fiorosul câine poliţist face furori prin Sibiu


Iată că din cauza crizei nu doar salariile au intrat la apa ci şi câinii din dotarea poliţiei Sibiu care au optat pentru varianta “short demo dog”. Această rasă extrem de periculoasă este folosită chiar şi în străinătate la diferite competiţii canine. Animalul face parte din rasa “petit chien” şi este adusă tocmai din Franţa. Poliţia română a dorit să achiziţioneze astfel de patrupede din cauza nivelului ridicat de infracţionalitate. Câinele poliţist este special dresat pentru a se autoapăra de infractor.Cum?Simplu, scoţând un sunet strident de “schelălăit” iar apoi o alergare nebună în direcţia opusă. Mărimea acestui căţeluş descurajează orice infractor de la 3 ani în jos iar muşcătura ferocelui animal poate fi comparată cu o simplă gâdilitură. Cu toate aceste calităţi şi realizări,putem sta liniştiţi ştiind că cineva ne apără . Afirm cu tărie că acel ham cântărea mai mult decât patrupedul iar viteza maximă prinsă vreodată a fost de maxim 4 km/k, adică mai încet decât mersul uman. Varianta demo oferă posibilitate probării căţeluşului timp de patru zile apoi dacă este folosit ilegal fără licenţă puteţi avea surpriza ca în timpul unei misiuni, softul căţeluşului să se blocheze cerând: “Insert dog key or ten kg of food”

Sunt binenţeles mai multe modele disponibile:

1)Low version: se livrează patrupedul în fundul gol fără nici un fel de dresaj

2)Medium version: se livrează patrupedul inscripţionat cu spray albastru direct pe blană “Police” şi cu doar două ore de dresaj

3)High version: se livrează patrupedul cu un ham special anti-glonţ inscripţionat “Police” şi care are peste cinci ore de dresaj

4)Gold version: este cea mai scumpă dar cea mai bună deoarece patrupedul se livrează  împreună cu ecran lcd de 8 inch pe care flash-uie “Police”, două boxe legate la un performant sistem audio “Ham Ham” şi un kilometraj digital protejat prin soft la fabuloasa viteză de 2 km/h.

5)Versiunea ideală pentru poliţie: patrupedul să aibă lentile de contact night vision,senzori de parcare-n cuşcă,antenă parabolică, îmbrăcăminte anti-glonţ, girofar şi triunghi reflectorizant, stingător de încendiu,pistol automat plus mitralieră de rezervă Uzi, cătuşe,mini laptop şi cel mai important, filtru de cafea şi o mini brutărie de gogoşi. Opţional ar merge şi o cutie de zahar pudră.

8 gânduri despre „Fiorosul câine poliţist face furori prin Sibiu

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.