Horoscop televizat=plătiţi ca să fiţi fraieriţi


Suntem înconjuraţi de o multitudine de reţele de televiziune, de la farfuri până la adevărate ozn-uri care ne aduc în casă de la 20 până la “enşpe” mii de canale tv. Printre emisiunile greţoase şi teatrale dar şi a filmelor violente iată că găsim şi emisiuni pentru fraieri. Este vorba despre anumite emisiuni de horoscop care se bazează pe o conexiune astrală (lan sau wireless). Aceste emisiuni sunt o mare pierdere de timp şi un clar furt pe faţă (după părerea mea). De ce nu cred eu în horoscop? Simplu, în ziare,reviste,tv,radio sau ce vrei tu horoscopul are 12 rubrici.Corect?Da.Este imposibil ca scrisul de la o zodie să se potrivească milioanelor de săgetători,raci,vărsători sau fecioare. Poate dacă la rubrica fecioară ar scrie: “Nu mai eşti fecioară”  s-ar putea potrivi surprinzător la foarte multe persoane. Revenim la horoscopul televizat unde o duduie intră în direct cu telespectatorii care sunt atât de proşti (nu jignesc pe nimeni intenţionat) încât aşteaptă chiar şi 15 minute la telefon poate poate intră în direct cu “duduiasteaulica”. Bun, într-un final apare un fraier/ă care îi comunică data de naştere şi care doreşte să afle despre sănătate,bani şi familie. Duduia are cred că sute de texte memorate sau citite care sunt generale şi au o mare şansă de probabilitate. Aici ei fac o şmecherie mare şi grosolană. Odată intrat în direct comunici data naşterii, ţi se spune să închizi şi să asculţi la televizor. Oare de ce? Ca să nu te coste mult că aştepţi la telefon?Ei abea aşteaptă să te ţină 5 ore la telefon să le bagi bani în cont. Nuuuuuuu, ei vor să închizi tocmai pentru a stopa feedback-ul din partea publicului. Dacă îţi zice “nu aveţi probleme mari de sănătate” sau “vă veţi întâlni jumătatea” sunt nişte afirmaţii care nu pot fi verificate. Luăm două cazuri diferite, primul cu telespectatorul pe fir şi celălalt fără telespectator.

1)Bună ziua bla bla bla sunteţi sănătaosă tun, aveţi situaţie financiară bună şi o relaţia frumoasă cu persoana iubită . Iar telespectatoarea ar răspunde răstit şi iritată. Doamnă sunteţi nebună?Tocmai vin de la doctor şi am aflat că am cancer iar banca mi-a luat ieri casa, ce să mai zic de soţ ,abia acum 10 minute am scăpat de sub pumnii lui. Vedeţi de ce nu se riscă ei?????????

2) Bună ziua bla bla bla sunteţi sănătaosă tun, aveţi situaţie financiară bună şi o relaţia frumoasă cu persoana iubită. Iar telespectatoarea fără drept la replică îi rămâne doar să plătească factura grasă la telefon şi să se dea cu capul de perete. Credeţi că acea persoană mai sună înapoi tot pe banii ei ca să-i zică: “mamă ce m-ai fraierit că nimic nu mi s-a potrivit”? Nu, tace şi suportă situaţia.

Mare e grădina ta Doamne şi mulţi horoscopişti peste noapte se mai nasc.Aveţi grije!!!Aveţi mai jos o tentativă de horoscop făcută de mine.

Publicitate

7 gânduri despre „Horoscop televizat=plătiţi ca să fiţi fraieriţi

 1. Prostia nu doare DAN!Zodiacul e pentru oameni naivi ca sa spun elegant.In timp ce zodia Fecioara e pe cale de disparitie e incredibil ce ascensiune are zodia Pestilor.Constanta ramane zodia Varsator ca se bea mult in Romania.Berbecii nu dispar ca e plin de ei in trafic.Tauri sunt destui!Noua denumire e zodia Gibonului.Gemeni in prostie sunt destui.Avem o societate aflata in zodia Racului de 21 de ani.Leii sunt la fel de stirbi la noi ca puterea de cumparare!Balante sunt dar echilibrul e plecat cu pluta.Scorpionul inteapa prompt buzunarul romanului.Sagetatorul goleste sticle de bere mai repede decat raman romanii fara bani.Capricorn e zodia caprelor in cautare de corn.Scuze daca am uitat vreo zodie ca oricum cea mai mare se numeste JIGODIE.Bun articol!

  Apreciază

 2. Întâmplător sunt pasionată de acest domeniu şi am citit câteva cărţi pe tema asta. În primul curs scrie mare, mare de tot că astrologia de la tv, radio, media este o prostie făcută de dragul divertismentului şi prin urmare se numeşte „astrologie pop”, deci implicit apar emisiuni de calibrul celor descrise de tine.

  Astrologia adevărată deosebeşte fiecare individ în parte (e imposibil ca o astrogramă să fie identică la doi inşi), deci o generalizare nu intră în discuţie. Este o ştiinţă frumoasă şi nu obligă pe nimeni la nimic, mai ales pentru că totul ţine de interpretare.

  În rest, sunt de acord cu tine privind astrologia „la grămadă”.

  Apreciază

 3. cat despre astrologie nu am cuvinte prea bune, imi place f mult sa citesc horoscopul dar de fiecare data simt aceea ,,grandoare” a nesimtirii in ele. Am doar doua cuvinte pt toti cei care mananca ce nu trebuie: F**K OFF…………….

  Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.