În loc de maşinuţe şi păpuşi copiii aleg jocul “emo escape”


Mi-am petrecut copilăria înconjurat de maşinuţe şi biciclete jucându-mă cu ele cu mare drag dar se pare că în ziua de astăzi aceste lucruri sunt demodate. Odată cu apariţia programelor şi a desenelor din ce în ce mai violente iată că asistăm la un tineret foarte violent. Violenţa transmisă prin desene şi filme este pusă apoi în practică de copii.Un caz din România: “Un frate şi-a înjunghiat sora de patru ani curios să vadă dacă aceasta se ridică ca şi-n film. Astăzi vă prezint un băiat şi o fată care se joacă de-a “emo escape”.Cum e jocul asta? Simplu, eu te leg tare, tu scapi, eu iară te leg mai tare şi tu tot scapi iar eu mă întreb cum naiba ai reuşit. Nu condamn joaca lor dar poate astăzi o legi de mână iar mâine de gât. La un moment dat băiatul strânge atât de tare încât fata urlă de durere dar ce contează, distracţie să fie. Părinţii trebuie să îşi supravegheze copilul ca să vadă cu cine iasă, ce se joacă şi ce pericole întâmpină.Până pe la liceu eu nici nu ştiam înjurături iar acuma un kaka maka de patru ani te injură şi te scuipă cum e mai urât. Îţi e şi frică să nu-i faci pe plac că poate te alegi cu un set de înjurături sau cu un urlet demenţial. Voi ce credeţi?Este mai violent tineretul din ziua de astăzi?Eu aşa cred.

7 gânduri despre „În loc de maşinuţe şi păpuşi copiii aleg jocul “emo escape”

 1. Atata timp cat in Romania C.N.A. trateaza violenta in functie de cati bani aduce aceasta institutiei, nu avem cum sa asteptam desene animate pentru copii.Daca intrun exces de moralitate reprimam violenta verbala din videoclipuri muzicale, si o lasama sa zburde pe cea fizica exact in desenele animate, inseamna ca IPOCRIZIA E LA EA ACASA AICI.E ca si cum cea mai mare prostituata din lume ar zbiera cu toata convingerea ca e regina virginelor!Excelent subiect postat in putinele blog-uri interesante de pe internet.!

  Apreciază

 2. imi amintesc cu mare placere desenele cu garfield cu popeye si multe altele care atunci cnd mai apar la tv si ma uit si imi aduc aminte de copilarie, ceea ce se difuzeaza acum la tele sincer mi se face greata de ceea ce se poate pune in direct.

  Apreciază

 3. copiii din ziua de astazi ni stiu ce inseamna sa respecti nu au bun simt pur si simplu simt ca nu vom ajunge bine daca tot continuam asa
  cat despre jocurile copilariiei nostre nu mai vb nici pe afara nu mai stau copiii pana la orele 24 sa se joace de vati ascunselea si multe aletele ……………………..
  oare unde vom ajunge?????????????????????????????????????????????

  Apreciază

  1. vom ajunge la sinucideri in grup, ca cica sa fi emo e la moda sau la simulari tot mai sinistre, de la legari si arestari pana la crime si violuri.Doar e la moda sa te joci de-a mama si de-a tata.copilul ce vede aia reproduce

   Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.