Senzaţional și exclusiv: Cum să afli a cui este un număr de abonament cosmote


Simplu.Mergi la orice magazin Cosmote sau Germanos și spui:” Vreau să plătesc și eu o factură” la care tipul sau tipa îţi va cere numărul de telefon. După ce spui numărul de telefon el sau ea o să îţi zică exact numele titularului de abonament. Așa poţi afla numele persoanei care te beep-uie aiurea sau care te sună să te înjure.Ca să nu pici de prost sau să te dai de gol ai două variante. 1.Fie zici că ai greșit numărul (dar apoi ce nr dai la schimb care să semene,că nu poţi zice aaaaa am greșit complet numărul) sau 2.Cea mai bună, plătești un leu (sau cât vrei tu) în contul persoanei respective cu menţiunea (avea un leu restanţă sau altceva plauzibil).Merge garantat oriunde în ţară, ORIUNDE. Faza cum să afli cine te sună cu anonim o să o citiţi tot pe blog cât de curând. Și acolo cam tot așa se procedează dar trebuie să ai tupeu și papagal (să știi să-l convingi). Vă atașez chitanţa ca dovadă. Veti încercă? Aţi reușit? Aștept dovada.:P

P.S: Pentru cei care vor să afle dacă un număr este pe cartela sau abonament. Simplu. Intri în meniul *100# apoi la codul PUK, bagi numărul iar dacă îţi dă codul PUK înseamnă că numărul este de cartelă iar dacă îţi cere o parolă înseamnă că numărul este pe abonament.EASY

159 de gânduri despre „Senzaţional și exclusiv: Cum să afli a cui este un număr de abonament cosmote

  1. Prostie mai mare decat la Cosmote n-am vazut.Nu sunt in stare nici sa te gaseasca intr-o baza de date sa poti plati o factura apai de altceva … Prostii satului Cosmote

    Apreciază

  2. te duci la casierie.. ii zici lu aia numarul de tel.. zi aia iti zice „pai, nu exista.. e cartela”.. atunci pici de prost?
    la asta nu te ai gandit:))

    Apreciază

  3. Deci asta o pot face eu simplu >>
    Imi zici numarul de la abonamentul Cosmote .. si intru in site la COSMOTE – PLATI FACTURI, si iti spun numele propietarului de abonament 🙂
    Sunt angajat la Cosmote si pot face asta 🙂
    Va costa un euro 🙂

    Apreciază

    1. pe mine ma costa un euro dar cred ca pe tine o sa te coste ceva de genu PENAL. si oricum metoda mea din post este gratis asa ca nu cred ca o sa ai clienti.eventual cativa prosti. si ceea ce faci tu se numeste abuz in serviciu.ca si colegii tai de la cosmote pe care o sa-i aranjez eu cat de curand.numai bine

      Apreciază

      1. Nu stiu ce te`a deranjat asa 🙂
        Eu am oferit tuturor o metoda mult mai simpla si fara efort 🙂
        Nu trebuie sa isi faca nimeni probleme in legatura cu ce patesc eu daca sunt prins 🙂
        Si poti sa faci ce doresti tu „colegilor” mei de la Cosmote ..
        Personal nu imi place reteaua CoSomTe, am numar doar pt munca la COSMOTE, in rest folosesc ORANGE 🙂 .. O Zi buna si tie 🙂

        Apreciază

    2. Alex pls help me:)..imi poti afla si mie numele unei pers care ma tot suna dak iti dau nr.de tel,are chef de glume la ore deloc placute!..te cinstesc:D..

      Apreciază

    3. I need help too .. legat de un hotz in adevaratul sens al cuvantului , care este abonat cosmo.. crezi ca ma poti ajuta ?? not for free of course :)… cum as putea sa te contactez in legatura cu problema mea..daca esti de acord bineinteles.

      Apreciază

  4. Tocmai am folosit metoda de afla daca un numar anume e de cartela sau abonament Orange. Pas important pentru mine in aflarea proprietarului unui nr. de telefon. In sfarsit un ajutor din partea unui cunoscator. Multumesc! Cel putin stiu ca nu se afla printre abonati si CLAR, nu am cum sa-i aflu numele. Trebuie sa schimb directia „sapaturilor”. Bafta in continuare!

    Apreciază

  5. Cu cata „furie” ii indemni pe cititorii tai sa intre in intimitatile posesorilor de telefoane mobile.
    Pentru cele care dau telefoane ascunse n-ai gasit o metoda de identificare?

    Apreciază

  6. cum afli cine te suna cu numar ascuns (era valabil acum cativa ani la vdf abonament)
    faci deviere de apel pe o alta cartela (binenteles tot a ta ) cine te suna cu numar ascuns pe cartela de abonament va fi deviat pe cealalta cartela unde surpriza iti va fi afisat numarul 😀
    mergea sigur (cand erau amaratii la inceput , ma refer la cei care pacalesc oamenii cu 20.000 euro ).
    intre noi fie vorba unde te vei duce iti va spune ca aleg numerele random , dar cei care sunt bazati provin din fosti angajati la relatii cu clientii si au si bazele de date ( cumparate cred de la colegi) 🙂 spor si voie buna.

    Apreciază

  7. Numarul care ma suna este: 075 30 77 ***. Nu stiu daca e abonament sau cartela. Nu stau in Romania si nu stiu daca varianta cu verfificarea merge la mine. Exista o alta posibilitate?
    Multumesc.

    Apreciază

  8. Si daca sun la serviciul clienti sa spun ca primesc telefoane aiurea de la un nr poate sa imi spuna numele al cui este numarul?Nu am nevoie de date personale ci doar de nume.

    Apreciază

  9. Buna,

    Nu reusesc din orange sa aflu daca un nr e pe cartela sau abonament.. Cand intru la *100# nu e numai Puk in meniu, e Servicii si Puk si imi spune doar din ce retea e nr respectiv.. Cum sa fac? Multumesc!

    Apreciază

  10. Salut tuturor.
    Eu am o problema mult mai mare: de cateva luni ma tot hartuieste – da, credeti-ma, pot sa spun hartuieste – o persoana, insa problema este ca isi schimba mereu nr. de telefon. Mia-m pus un programel prin care pot introduce o lista de reject-uri, insa cum va spuneam isi schimba mereu numarul si deja am vreo 15 pe lista de respingeri…in plus, programelul are si o hiba, adica desi telefonul nu-mi suna cand el ma apeleaza, primesc o instiintare prin care vad ca a sunat sau a scris sms (inclusiv continutul mesajului)…si este la fel de stresant, pentru ca vad ca suna intruna. Politia nu poate face nimic, asa mi-au spus, pentru ca nu am patit nimic grav (!!!!) – probabil ar trebui sa ma si atace pentru ca ei sa reactionee, poate, cumva, si eventual sa incerc (eu !!!) sa aflu cine este si sa le spun… :(…de Orange, unde sunt abonat, nici nu mai vorbesc…nu au fost deloc de ajutor. Oricum, la frecventa la care isi schimba numerele sigur sunt cartele, insa la inceput m-a apelat de pe un nr. de Digi Mobil…si doar asta cred ca ar fi o sansa, acelea sunt inregistrate pe titulari.
    Problema mare de care spuneam este ca, raspunzand de vreo cateva ori (numar nou – nu stiam cine este) – am descoperit ca stie foarte amanunte despre mine, si chiar m-a „urmarit” de vreo cateva ori…de aceea ma simt amenintata.
    Asa ca, va rog daca imi puteti careva da un sfat, o solutie, va multumesc. Mentionez ca nu sunt o persoana tematoare, dar nu este normal. Si individul pare destul de ciudat, cum vorbeste si tot.
    V-am pupat.

    Apreciază

    1. Am avut si eu o problema de genul asta.primeam o multime de mesaje de pe un nr de tel cu continut vulgar,de amenintare.mi s-a intamlat toata treaba asta de mai bine de jumate de an pana acum,am facut 2 plangeri la politie fara nici un rezultat.era un nr de cartela orange pe care il folosea doar pt a trimite aceste mesaje si acum am aflat ca s-a sunat si pa alte nr.am mituit un operator prin intermediul cuiva si asa am ajuns in posesia nr resp.apoi am scos lista detaliata pt acel nr si acum sunt in cautare.daca ti-ai rezolvat problema,te rog sa-mi spui si mie cum ai aflat numele utilizatorului??

      Apreciază

  11. am si eu un numar de orange care ma streseaza si as vrea sa stiu daca e cartela sau abonament!daca ma poate ajuta cineva,va rog!0745796157.multumesc

    Apreciază

  12. Salut, se poate afla un nr de abonament cosmote daca am nume, adresa, pana la cel mai mic detaliu…imi lipseste doar numarul, ce sau cum as putea proceda? Multumesc!

    Apreciază

  13. rugaminte: de vreo 2 luni ma hartuieste cineva cu sms-uri neincetat de pe urmatoarele nr de telefon (in ordine) 0753571991,0720266556,0721384404,0728452273. Va rog din suflet daca ma puteti ajuta sa aflu cum se numeste persoana, locatia, cartea sau abonament…..sau orice mic detaliu prin care sa depistez cine e. Va multumesc!

    Apreciază

  14. AS DORII SA AFLU AL CUI ESTE NR DE TELEFON-0784900562 STIU K ESTE din Teleorman si nu raspunde atunci cand o contacteaza o femeie este o femeie vulnerabila, raspunde numai la glas de barbat

    Apreciază

  15. :)),bai deci asta e geniala :)) : ”este o femeie vulnerabila, raspunde numai la glas de barbat ”. AURPUR esti frate :)).Ce ne-am face fara olteni :)).

    Apreciază

  16. salut,am gasit din intimplare blogul asta…imi puteti spune cum se procedeaza ca sa aflu numele si adresa reala a unui utilizator YahooMessenger,daca stiu numele de utilizator…deasemenea,are si cont de Skype…va rog sa ma ajutati,stiu ca persoana este de undeva din Republica Moldova,si de cite ori o intreb imi raspunde evaziv,nu stiu de ce….vreau sa o gasesc,neaparat,pt ca vreau s-o cer in casatorie….Multumesc anticipat !!!!

    Apreciază

  17. *100#……cod PUK, tre sa tot schimbi meniuri pana plangi…si ai sanse ce tind spre 0 sa ajungi la final..ca’ti tot apar mesaje gen: unavailable (era sami sparg mobilu de nervi de n ori)

    Apreciază

  18. Asta seara m-a stresat un cretin sunand cu numar ascuns dupa care trimitand mesaje.
    Atat de idiot a fost tipul incat nu si-a dat seama ca atunci cand trimitea mesajele aparea si numarul sau. L-am sunat si l-am intrebat daca e greseala sau o face intentionat…..bineanteles ca a inceput sa ma injure.

    Va rog daca stie cineva cum pot sa-l identific sa ma ajute.
    O sa fac si faza aceea din prezentare dar nu reusesc sa-mi dau seama daca e abonament sau cartela.

    Numarul idiotului este 0766703411

    Apreciază

  19. Abia ce mi am schimbat nr de tel. si il stiu cateva persoane,darrrrrrr ma streseaza noaptea un idiot de pe nr0760918951,cu mesaje si telefoane de nu mai pot de nervi….Daca am o ‘pila’ la cosmote pot afla ceva despre cartela asta,eventual ce alte nr a apelat?

    Apreciază

  20. Salut tuturor! Am si eu o rugaminte, pot afla al cui Este nr 0733166819??? Nu sint in Romania, si nu am cum sa verific prin PUK sau sa ma duc la vreun magazin de retea telefonie mobila, va rog sami scrieti macar cum se cheama, merci anticipat

    Apreciază

  21. buna seara ! de mai bine de 6 luni primesc mesaje de amenintare de pe diferite cartele…dupa o luna de folosire apare alt numar…ma gandesc ca sunt cartele ..as vrea sa vb cu tine in privat ..te adaug in lista ..sper sa ma poti ajuta!
    multumesc anticipat!

    Apreciază

  22. am un numar de telefon: 0745923465, vreau sa stiu numele sau daca e pe cartela sau abonament, dau la *100# la Puk dar nu imi da decat, ca e in retaua orange, atat. ajutati-ma va rog!

    Apreciază

  23. salut!ma poate ajuta cineva sa aflu cine il suna pe sotul meu cu nr ascuns? sotul e pe cartela vodafone…nu stiu de pe ce suna persoana….mai am putin si innebunesc de nervi!!!cred a e o femeie…el zice ca nu stie cine suna!

    Apreciază

      1. Salut FURIOS4YOU! AM UN NR.0726528173 care o tot suna pe sotia mea si pe care ea ZICE ca nu-l cunoaste. Am sunat eu pe acel nr. si e vorba de un barbat. Am incercat faza din video-ul postat de tine si nu a mers in sensul ca nu m-au intrebat numele, iar pe chitanta apare doar seria si numarul facturii. Cum naiba sa dau de numele individului? Te rog din toata inima sa ma ajuti daca poti si iti voi ramane recunoscator. Mail-ul meu adrianpletea76@yahoo.com. Iti multumesc din inima!!!

        Apreciază

  24. eu am patit lafel sa trezit unu pe la 12 noaptea sa intrebe de o fata dar eu cred ca era beat si a format nr gresit asa mai departe tot ma intreba si imi spunea ca vrea sa vorbeasca cu acea pers.dar nu stiu cum sai aflu niki numarul niki cum il cheama nika dar multumesc a si mai am o broblema ma sunat cnv si sa dat drept un prieten deal fratelui meu imi apare numarul dar nu stiu cum il cheama ,numarul este 0764874349

    Apreciază

  25. ma ajuta si pe mine cineva sa aflu al cui e (sau macar ce e, cartele sau abonament) numarul 0733257007 ? am incercta cu PUK, dar imi vine raspuns „serviciu momentan indisponibil” 😦

    Apreciază

  26. De fiecare data cand platesti factura personala, poti incerca sa afli cel putin un nume(posesor) de numar de telefon pe gratis:
    Te intreaba numarul : tu zici ca nu ti-l stii si te uiti in telefon :076……(pe cel care vrei sa il afli), Dupa ce iti zice numele ii zici ca ai gresit ca te gandeai la altceva.
    Sunt multi care nu isi stiu numarul de telefon.Fetele in general.

    Apreciază

  27. buna,cum as putea sa vad cine o suna pe prietena mea fara sa isi dea seama,adica cand suna la ea sa sune si la mine si cu mesajele la fel.multumesc

    Apreciază

  28. Ma poate ajuta cineva sa aflu cui apartine un numar rds? Numarul este: 0770696573. Nu prea as vrea sa povestesc aici de ce vreau sa aflu, daca ma poate ajuta cineva, contra cost evident, v-as fi recunoscatoare.

    Apreciază

  29. Vreau sa aflu o numer de telfon de un prieten ..ei aavut nr 12025 satu mare strada scantie nr 34 si acum nu stiu daca aschimbat numerul noua

    Apreciază

  30. as dori sa stiu cine l-a sunat pe sotul meu intr`o zi la o anumita ora dar sotul este pe cartela frog in cosmote oare se inregistreaza undeva apelurile ma pot ajuta cei de la relatii cu publicul?

    Apreciază

  31. sant pe cartela vodafone si de 2 ani de zile ma hartuieste cineva cu numar necunoscut care nu ramane pe telefon zi si noapte de cate 3-4 ori cate 10 minute ma poate ajuta careva cum sa fac sa il descoper cine este si sa il dau la politie

    Apreciază

  32. va salut, am si eu o problema sunt dispus sa platesc pentru cine imi poate oferi informati sau ma poate duce direct la persoana care detine urmatorul nr. de telefon 0766609733,
    este o poveste lunga, pe scurt acest numar ma tot suna si nu vorbeste cam din 2 in 2 minute si nu EXAGEREZ, este cartela prepay.
    acum cateva zile am aflat numarul de telefon, o sa merg si la politie, dar astept un raspuns si de la voi. o sa urmaresc forumul pentru un eventual ajutor.
    Multumesc

    Apreciază

  33. Buna, ajutati-ma si pe mine, va rog, as dori sa aflu de unde provine un numar, care m-a apelat, dar n-am putut raspunde, fiind angajata intr-o alta convorbire. Pe urma, am apelat eu, avand marea surpriza ca un robot sa-mi spuna ca numarul este incorect! Cum e posibil, numarul s-a salvat in apeluri pierdute?! Numarul e 0372106400 si mi-as dori sa aflu din ce retea sau din ce oras poate fi? multumesc!

    Apreciază

  34. Am incercat si eu metodata ta,dar din pacate,poate pentru ca sunt afara din tara nu imi reuseste,as vrea sa aflu daca acest nr este cartela sau abonament 0763140542,este o „binevoitoare”care ma streseaza cu mesaje ca sotul ma inseala,daca sun nu raspunde nici macar daca sun cu nr ascuns,iar in caz ca este pe abonament,cand ajung in tara am sa incerc si metoda de aflare,multumesc anticipat

    Apreciază

      1. Va rog sa ma ajutati sa aflu daca nr.0746335128 este pe cartela sau abonament la orange si daca este posibil si titulara numarului, care ma streseaza cu bipuri. Multumesc anticipat

        Apreciază

      1. Dar nu am reusit nimic. Nu mi-a zis numele, doar ca m-a intrebat de mine la ce nume e abonamentul.

        Apreciază

  35. Fratilor ma streseaza un numar ajutatima sa aflu cine este e o fata vreau sa stiu cum o ceama si de unde este va rog nr este 0760904823

    Apreciază

  36. bună, îmi spune și mie cineva, vă rog, cum pot afla dacă un număr, de vodafone cred (0736 790 627), m-a sunat din străinătate sau din țară? sau și mai bine..numele posesorului??

    Apreciază

  37. Salut am fost inselat si am cumparat motorina in val de 1400 ron care nu era motorina de fapt. Singuru contact ce am este numarul de telefon…. 0756942863 Asi fi foarte recunoscator daca ma ajutati….

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.