Ce își cumpără pensionarii cu pensia lor nemicșorată?


Ce își cumpără pensionarii cu pensia lor nemicșorată? Logic,camere digitale HD. Ajuns acasă după o sesiune destul de grea și zeci de evenimente la care am asistat, mă duc pe balcon să mă relaxez la o gură de aer curat când deodată văd un bătrânel cu o cameră digitală în mână. Omul se știa cu camera, făcea panoramări, zoom-uri și alte chestii mișto. Iau camera și încep să-l filmez pe cameramanul exacerbat de concentrat asupra lcd-ului. Mai mult de zece minute a tot filmat ba catedrala, ba lumea care trecea pe stradă, ba magazinele sau superbul cer. Totuși este foarte bine că oamenii în vârstă se acomodează cu tehnologia și nu trebuie priviţi cu dispreţ sau de sus. Sunt tot oameni și sunt dornici de informare și schimbare. Gândiţi-vă la telefonul mobil, câte persoane în vârstă au telefon mobil. Ei totuși îl folosesc în scopuri strict necesare și nu ca noi tinerii, care sunăm pe oricine ori de câte ori uplodăm o poză pe hai încă cinci sau pe faţă de bucă. Orice schimbare este binevenită și benefică. Am văzut în Sibiu un bătrânel care avea garantat peste 70 de ani pe o bancă cu laptopul conectat la internet wireless. Și cei?E de râs?Nu! E foarte bine că se știe pe laptop. Am văzut lume matură râzând de el,nu direct ci indirect. Aparenţele înșeală întodeauna.

10 gânduri despre „Ce își cumpără pensionarii cu pensia lor nemicșorată?

  1. Foarte adevarat ce spui. Multi in loc sa-i invete ori rad de ei ca nu stiu ori zic „iotel si pala sta cu laptopul la 70 de ani” . Poate ca chiar unii dintre cei care rad sunt mai „praf” ca cei de care rad.

    Apreciază

  2. exact cum spunea radu aproape oricine din lumea de azi are telefon mobil ! cu cartela sau abonament ! insa ce e mai dureros ca la miting au fost vazut batraneii astia de care tot amintim ! cei din conducerea tarii nu se gandesc la ei ! rusine ! hotii ! au stat atata amar de vreme la putere ! da nici nu se lasa ! tara asta o SA SE INTOARCA PE DOS !

    Apreciază

  3. concurs furios4you nu cred ca in ziua de azi mai este un lux sa ai telefon mobil. este adevarat ca pensiile sunt foarte mici, dar sa nu uitam ca multi din pensionari au copii, unii care muncesc pe afara…..

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.