Mai sunt momente când serverul este blocat!!!Răbdare și reîncercaţi mai târziu.

Te enervează reclamele de pe Yahoo Messenger? Vrei să ai o lista de messenger mai lungă? Dai tot timpul click accidental pe tot felul de reclame situate în josul programului sau în fereastra de web? Aici găseşti rezolvarea. Descarcă programul de la următoarea adresă http://furios.uv.ro/banner.rar sau http://dl.transfer.ro/transfer_ro-04jul-64007f5e1c4.zip şi instaleazăl. Vei scăpa definitiv de aceste reclame iar programul Yahoo Messenger va rula mai repede.

Instrucţiuni:

1.Intra pe http://furios.uv.ro/banner.rar sau http://dl.transfer.ro/transfer_ro-04jul-64007f5e1c4.zip şi descarcă programul

2.Dezarhivează programul cu Winrar sau alte arhivatoare

3.Execută programul

4.La Advert Options bifează toate căsuţele

5.Apăsaţi butonul Apply Options

6.Gata

Programul funcţionează pentru versiunile 9 şi 10


Anunțuri

Despre Buzdugan Dan-Claudiu FURIOS4YOU

Jurnalist/ Fotograf/ Editor Foto-Video/ Expert IT

10 răspunsuri »

 1. alexandra spune:

  super tare.chiar a mers.merci

  Apreciază

 2. cosmin spune:

  ba esti nebun.chiar a mers.nu am crezut.multumesc

  Apreciază

 3. barbu spune:

  Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  Apreciază

 4. alin spune:

  merge.merci

  Apreciază

 5. super tare spune:

  super tare programu

  Apreciază

 6. roxi spune:

  tare!!

  Apreciază

 7. Olaru Marcel spune:

  concurs furios4you; Enervante si consumabile acele flashuri de reclame, iar programul le stopeaza !

  Apreciază

 8. Eugen spune:

  Pot sa zic ca acest articol este foarte util pt cei care sunt deranjati de acele reclame inutile. Bv chiar ai ajutat multa lume.

  Apreciază

 9. seby spune:

  vad ca nu mai merge dowloadat oricum este o metoda mult mai simpla deschiziz fisierul „hosts” din C:\windows\system32\drivers\etc. pe care il deschizi cu notepad si la sfarsitul textului dai enter si scrii 127.0.0.1 insider.msg.yahoo.com apoi salvezi fisierul ntri in program si ai scapat de reclamele din mess;)

  Apreciază

 10. iulian spune:

  concurs furios4you super. am incercat si chiar merge. bravo.

  Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s