Numere de înmatriculare cu trei cifre.Cică numere de fiţe


copyright furios4you
copyright furios4you

După cum ştim numărul maşinilor cresc continuu şi ghici ce. S-au terminat toate posibilităţile de numere care aveau “Judeţ-NumărNumăr-LiterăLiterăLiteră”. Numite numere de fiţe de către mass media, eram foarte curios să văd şi eu un astfel de număr. Într-o seara mă duceam spre casă când zăresc numărul magic.Am fost atât de fericit încât zece secunde nu am avut nici o reacţie şi doar apoi am făcut poze. În presă cică cele mai de fiţe numere sunt: 666 SEX, 432 UNU,999 CUR, 555 COI, 001 MUI sau alte combinaţii de numere şi cifre. Cam astea sunt primele numere personalizate care au fost cerute la biroul auto. Aceste cereri arată clar cultura poporului român. O să se ajungă să avem la număr $$$$guţă, $$$$manele,$$$$duşmanii mei, $$$$mori frate,$$$$shmecheru,$$$$jupânu sau alte cuvinte cocalăreşti. Acest număr din poză este chiar misto şi firesc. Aşa sper să fie şi celelalte numere care vor circula pe drumurile publice. Dar n-ai cu cine. Nişte ţărani.

copyright furios4you
copyright furios4you

6 gânduri despre „Numere de înmatriculare cu trei cifre.Cică numere de fiţe

 1. Prefer unu’ care are numarul „007 FUT” si e decent in trafic. Decat unul cu un numar decent si absolut imbecil, cu zaruri si „sidiuri” la retrovizoare si abtibilduri $hukaryte pe tabla. Nu are relevanta numarul la masina in stabilirea nivelului cocalaresc de pe plaiurile mioritice, mai bine ai masura decibelii, volumul de parfum ieftin de iarmaroc pe metrul cub de aer si cantitatea de panant sub unghii in grame 😉

  P.S. Faza cu „432 UNU” e chiar amuzanta. Imi place.

  Apreciază

 2. Din punctul meu de vedere…imi place pentru ca atumci cand te vei uita la numere vei vedea ce fel de persoana va fi propietarul!( exceptand pe cei care primesc random numerele)

  Apreciază

 3. Hmm tot incerc sa-mi dau seama care a fost numarul exact al numerele de inmatriculare cu 2 cifre,dar inca nu am aflat. Poate imi ziceti voi?

  Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.