Decodare telefon Samsung simplu şi fără bani


 Resoftare LG k501 Cookie (cum?, unde? şi cu cât?)

https://furios4you.wordpress.com/2011/08/31/resoftare-lg-k501-cookie-cum-unde-si-cu-cat/

NU DECODEZ TELEFOANE

Astăzi o să vă povestesc despre o mică întâmplare.În urmă cu câteva zile mi-am scăpat telefonul de ciment şi bun scăpat a fost. Încercări peste încercări şi degeaba. Nici chiar hackerii de la service nu au avut ce să-i mai facă. Aşa că din bunătatea şi bunăvoinţa tatălui meu mi-a cumpărat un telefon Samsung. Eu având două telefoane pe reţele diferite zic: “Mă duc să decodez Samsungul ca să am cosmote-ul în el, că no e mai mişto telu. Mă duc la service şi zic: “Cât mă costă să decodez telefonul ăsta” iar tipul zice: “În jur de 35 lei” dar eu foarte ferm pe poziţie zic: “Pffff, la Sibiu e 20” şi plec vijelios. Zic.. las că-l decodez la Sibiu dar când ajung acasă începe să mă bată un gând să-l hackeresc singur. Ştiam de anumite persoane care încercând să-l decodeze fie aU bubuit softu fie au rămas fără semnal. Zic ce naiba, nu sunt eu cel mai prost, am totuşi câţiva ani de “heckăreală” ,ia să scutesc nişte bani. Mă pun de căutat şi descărcat tot felul de programe free sau non free şi încep să mă gândesc care este cel mai bun şi cu care şansele să dau greş sunt minime. Iau cablu de date, conectez, setez şi decodez. Extrem de uşor. Repornesc telefonul cu cartela cu pricina în el şi direct: “Reţeaua Cosmote”. Zic un “Mulţumesc Doamne” şi încep să dau câteva telefoane de probă. Morala: “Cei de la service abia aşteaptă să profite de naivitatea şi necunoaşterea voastră” . Toată operaţiunea de decodare a durat maxim 4 minute.

230 de gânduri despre „Decodare telefon Samsung simplu şi fără bani

      1. Salut , am si eu un samsung GT-E1151 codat pe spania vodafone si av vrea sa fie pe orange ma puteti ajuta ? 😦

        Apreciază

      2. Salut am un telefon Samsung GT-E2330 si e codat nu accepta nici o cartela de orange,vodafone,sau cosmote , cat ma costa decodarea lui?si cum platesc sunt din judetul Caras-Severin!ma puteti contacta la nr meu 0721490099

        Apreciază

      3. fratilor am si eu un tel samsung galaxi i9001 si este codat pe vodafon ce sa fac si cat ma costa,ID de messs.marinescu_gabi2008 va rog mult .

        Apreciază

      4. te rog ma poti ajuta? vreau sami decodez un telefon samsung gt-e1080 si nu stiu cum sa fac e un telefon ieftin si nu se merita sa merg sa il decodez pe bani find ca costa 50ron si telefonul face100ron ma poti ajuta?

        Apreciază

      5. Salut ! Cat ma costa resoftarea unui tel samsung SGH-Z140V ? este inghetat , cand deschid imi cere cartela sim si apoi dupa ce introduc cartela sim imi arata ca telefonul este inghetat !…………. Multumesc !

        Apreciază

      6. am si eu un samsung p 910 merge doar cu abonament de orange si vodafone, dar tot abonament, cu cartela reancarcabila nu merge ma poti ajuta cumva sa mearga cu cartela rein..?id-ul meu este danielgrosu92;; sau la nr. 0722779750

        Apreciază

      7. Te rog frumos, daca poti, am un tel Samsung GT-E2230 dat de cei de la Orange si vreau sa-l folosesc in toate retelele. IMEI 35704204546752/001. Cu multumiri.
        Un sfat, un link si ma descurc.

        Apreciază

      8. Am un Samsung Galaxy Ace4 si este codat in orange,iar eu vreau sa-l folosesc in reteaua vodafone si Telekom(ex-Cosmote),precum si in retele straine cand ies din tara.Se poate efectua operatiunea?

        Apreciază

      9. am un telefon samsung ce 0168 as dori daca se poate sami spui si mie cand bag cartela numi da voie sa intru an meniu ami arata sos e pe orange

        Apreciază

  1. Salut, mi se pare foarte interesant blogul tau, inscrie-l pe http://www.enterclick.ro pentru a primi vizitatori unici si trafic, tot ce trebuie sa faci e sa accesezi de 2 ori pe zi toate site-urile din sistem si vei primi pentru fiecare vizita facuta celorlalti una de la ceilalti catre tine.

    Apreciază

    1. salut cum pot sa imi resetez si eu tel am luat un tel din germania samsung gt s5260 si imi pare nu mai panarame pe el daca vreau sa sun pe cineva nu pot daca vreau sa scriu un nr de tel nu pot zimi si mie o parere te rog frumos asta este adresa mea de mess dani.dany@ymail.com

      Apreciază

  2. Te rog sa ma ajuti cu decodarea unui Samsung GTC 3010. L-am luat la abonament Vodafone akm 2 luni avand abonament in retea de vreo 7 ani iar fiindca nu am platit factura 2 luni mi/a inchis abonamentul. m-am INFURIAT asa de tare ca voi trece in alta retea. Rog sprijin in acest sens si multumiri anticipate!

    Apreciază

      1. spunemi te rog cum pot schimba softu la un blackberry hm8900+ ca nu pot baga teme si vreau un soft mai smecher te rog daca ma poti ajuta

        Apreciază

  3. Salut tocmai mi-am cumparat un samsung corby( s3650) care este codat pe vodafone.As dori sa il decodez ca sa poata fi folosit cu cartela orange. Ma PUTETI AJUTA ? Multumesc anticipat !

    Apreciază

  4. am un nokia x6 si mi se pare ca mi se cere enorm de mult pentru decodat….15- 160 de lei…faza dura e ca lam intrebat daca decodarea se poate face online…si mi sa spus ca da….daca ma pote ajuta cineva pls id un_anonim_21

    Apreciază

  5. salut! daca te rog sa ma ajuti sa imi decodez un samsung GT-S3500i e codat pe vodafone si am mai incercat eu sa l decodez dar l am blocat acu si nu mai mere nici pe vodafone ajutatima multumesc

    Apreciază

  6. as vrea sa decodez un samsung SGH-P910 dar nu stiu cum ma ajutati?? E blocat pe italia si verau sal decodez pe COSMOTE plzzzz id de mess: gabi_breakice plzzz plzzz plzzz :((

    Apreciază

      1. am un samsung din austria si vreau sal decodez ma poti ajuta?
        modelul e s 5230 am bagat o cartela de romania in el si nu mai se aprinde …..ciudat

        Apreciază

  7. vreau sa decodez si eu un samsung c3010………..daca se poate…..va sunt recunoscator……am tot incercat dar nu pot….ma ajuta si pe mine cineva!!!!!!??????

    Apreciază

  8. Salut.Am si eu un ZTE F951E Orange Oslo cu display-ul crapat.Ma poti ajuta te rog sa-l decodez.Am cautat o saptamana pe net dupa ceva solutii dar nimic.Iar la service…stii si tu…Ms.

    Apreciază

  9. buna, am un samsung GT-S3350, IMEI 3538860417609016 01,este codat pe vodafone si vreau il fac sa mearga pe orange, dac se poate,mmi de multumirii.

    Apreciază

    1. Primul pas care trebuie facut pentru decodare este sa scoatem cartela sim din telefon si repornirea lui fara sim in el .
      Pasul doi este sa introducem urmatorul cod *2767*3855# , dupa introducerea codului ne va aparea urmatorul mesaj E2P FULL RESET .
      Dupa ce dispare mesajul de pe displey se va introduce un al doilea cod *2767*2878# , va aparea urmatorul mesaj E2P CUSTOM RESET .
      Dupa ce dispare si acest mesaj , se va introduce ultimul cod #*7337# ,dupa care ne va aparea si mesajul mult asteptat 🙂 UNLOCK .
      Atentie !! Codurile trebuie introduse numai in ordinea care v-am dat-o .
      Metoda testata personal pe mai multe modele de telefoane .

      Apreciază

      1. Salut, metoda functioneaza si pentru un Samsung S Plus, GT-I9001. Multumesc mult. Daca se poate raspunsul pe mail.

        Apreciază

  10. Buna, am si eu un samsung galaxy ace care e codat pe movistar(retea de spania) si am cautat o groaza de programe, dar nu a functionat nici unul, ma puteti ajuta si pe mine sa il decodez? sau sa imi spuneti ce program da rezultate si cum functioneaza, va rog mult.

    Apreciază

  11. salut! eu am o problema cu samsung galaxy s…
    Face destul de des figuri (se blocheaza sau se stinge) si pur si simplu nu se poate conecta la kies ca sa il resoftez… m’ai putea ajuta cumva? mersi mult!
    iulianfi e idul meu..

    Apreciază

  12. care vreti sa ajutati lumea frate , scrieti mai cei mai mari hackeri cum se cheama programul de decodare nu dati id de mess,ba da sunteti dzeul tuturor.ajutati concret nu puneti utilizatorii de samsung sa va caute de nebuni.un topic cum se face si gata.nu va suparati dar cam asa e…succes

    Apreciază

  13. Am decodat si eu un LGcu cod obtinut pe baza IMEI-ului, da-i add pe Yahoo mess la amzosoft2003 si te rezolva ca decodeaza ORICE LG si ORICE SAMSUNG pe IMEI.

    Apreciază

  14. Am luat legatura cu blogerul furios si nu a fost in stare sa-mi spuna ce soft , program sau sistem de decodare a folosit :Prin cod IMEI , prin PC , cuplat cu cabul de date , a root=at inainte telefonul au ba.Mentionez , operatiunea de decodare nu e ilegala.

    Sorry , dar am impresia ca se pregateste sa scrie o nuvela SF si ca atare ne imbloguieste pe noi – recte imbrobodeste.

    Halal postare , sa ne traiasca jurnalistii.

    Cu stima

    Alexandru Muntean
    Sibiu

    Apreciază

  15. Salut am si eu un telefon Samsung smartphone 585 si este codat pe vodafon si nu primeste nici ocartiela Vreau sa fiu pe oringi Sunama pe aceasta

    Apreciază

  16. feriti-va de digitalgsm! mari tepari astia de la adresa asta B-dul Dimitrie Cantemir, nr.20, bl.8, sc.2, ap.36, sect4, BUCURESTI
    Tel. 0740177778 / 0764867598

    Messenger : decodari.online

    E-mail : digitalgsm@gmail.com
    telefoanele nu le functioneaza si cer bani in avans
    buni de dat la protectia consumatorului

    Apreciază

  17. asa este
    feriti-va de digital gsm si catalin staicu
    mare atentie
    eu am anuntat garda financiara si protectia consumatorului
    o sa aiba o surpriza cat de curand

    Apreciază

  18. tot incerc sa decodez si eu un C3050 ,codat in orange,imei: 358553039511213, mentionez faptul ca a fost cumparat din Elvetia.Multumesc!

    Apreciază

  19. Salut…am si eu un samsung GT C 3530 codat in org. si as vrea sa il trec pe cosmote…ma poate ajuta si pe mine cineva cu un nume de prog ceva sau ce trebuie facut…Multumesc mult…
    I.D. varu_sandelu pt mess… Multumesc…

    Apreciază

  20. ajutatima si pe mnh am un tel samsung flutter GT-C3300K nustiu cum sa il decodez prin coduri daka stiti ajutatima va rog frumos id:ana_forever_cool sau ingerasul_tau_pufos99

    Apreciază

  21. va rog care stie sa decodeze un samsung galaxy gt-i9003 …care imi da si mie codul ala ca am descarcat multe prostii dar nu am gasit nimik:):)

    Apreciază

    1. Nu iti va decoda nimeni telefonul . Este un Blog al unui tip care nu decodeaza telefoane. Toti de aici scriu si cer coduri …. insa raspunsuri cu coduri care se ofera (cum poti si citi comentariile ) … nu sunt .

      Apreciază

  22. buna ziua .
    am un samsung galaxy mini din belgia si dupa trei luni mi sa blocat imi cere nume utilizator si parola…iam pus ce mia cerut si nu a mers ma poate ajuta cineva va rog frumos …. id paulaxente

    Apreciază

  23. Te rog sa ma ajuti cu decodarea unui Samsung GT-5229 si eventual NOKIA ASHA 302. Le-am luat la abonament Vodafone si pentru ca mai am cate o cartela cu minute, sms gartis de la COSMOTE as dori sa le pot folos si pe alta retea. Rog sprijin in acest sens si multumiri anticipate!

    Apreciază

  24. buna,am doua telefoane codate pe spania, unul samsung f480i si celalalt lg kp502 cookie,ce pot sa fac pentru a le decoda?multumesc anticipat

    Apreciază

  25. buna , te rog frumos ma poti ajuta sa decodez un telefon samsung star 3 , e codat pe vodafon si am nevoie sa-l folosesc pe orange. Asteept un raspuns. Te rog

    Apreciază

  26. Buna! Acum ceva timp un coleg la scoala a vrut sa-mi intre in telefon dar a tot incercat sa imi afle parola. Am un Samsung Galaxy mini GTS5570 si problema e ca acesta s-a blocat din cauza colegului de clasa care a tot bagat modelul. De atunci cand deschid telefonul imi arata sa pun adresa de mail si parola dar tot nu merge. Va rog ma puteti ajuta in aceasta privinta? ( imi cer scuze anticipat pt micile greseli)

    Apreciază

  27. am un telefon samsung SGH E380.SI IMI INTRA DOAR CARTELA DE GERMANIA O2.VREAU SAL DECODEZ.POATE CINEVA SA MA AJUTE SAL DECODEZ?DAK ARE CINEVA CODURI PT ACEST TELEFON IL ROG FOARTE FRUMOS SA MI LE TRIMITA PE ADRESA MEA DE E-MAIL:dragosh_rancu@yahoo.com.va multumesc

    Apreciază

  28. Buna. Am cumparat un Samsung galaxy S4 de la vodafone romania. As vrea sa-l decodez…cum as putea face? Stima, Robert – imei 356845053151161 – multumesc

    Apreciază

  29. Buna am un Samsung Galaxy S3 GT-l9300 codat pe vodaone spania cu IMEI:356260059149435/05 as dori sa mearga pe toate retelele sau pe oronge.VA multumesc

    Apreciază

  30. Te rog, daca poti , sa ma ajuti sa decodez un Samsug Galaxy Mini GT-S5570 (de la Orange). Îmi cere cod deblocare retea !!!!!
    Multumesc anticipat.

    Apreciază

  31. buna ziua m un tel samsung GT-S5230 DIN PCATE DE CATEV ZILE NU MAI AM SEMNL DE RETEA AM INCERCAT SA PUN SI ALTE CRTELE CARE PE LT TELEFON M SEMNAL IAR CU SAMSUNGU IMI APARE NICI UN SERVICIU CUM POT SA IL FAC SA CAPTEZE SEMNAL VA ROG MULT LASATI-MI UN EMAIL

    Apreciază

  32. Te rog frumos daca vrei sa i-mi spui si mie codu de deblocare sim al tel. samsung gt-e1190 IMEI35672605873818/8 blocat in orange. Multumesc!

    Apreciază

  33. buna, am si eu un samsung young GT-S6310 care cica e decodat in romania, dar aici in grecia imi cere cod de deblocare sim, va rog ajutati-ma si pe mine daca puteti sa-l deblochez. Multumesc anticipat

    Apreciază

  34. buna am si eu un telefon samsung gt-e1200 si e codat pe vodafone.am bagat o cartela de orange si am bagat un cod gresit si akm nu mai merge nici cu cartela de vodafon.imi cere un cod.cum il pot debloca?
    daca stie cineva………multumesc.

    Apreciază

  35. salut!
    pentru un samsung 3050-imei 357680032768788 si un 3010-imei 353098045772966 ..daca se poate sa imi afli si mie codurile de deblocare ,ambelle sunt blocate in vodafone…si mai am un nokia ,dar macar astea doua daca le poti afla? mersi anticipat

    Apreciază

Dacă ai ceva de spus, spune!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.